Experimenteaza masajul la cele mai inalte cote!

Atunci cand vorbim despre relaxare, gandul ne duce automat la o sesiune de masaj facuta de catre un profesionist, care sa ne redea starea de bine si sa ne incarce cu energie pozitiva.

Dar ce ar fi daca am avea parte de toate acestea in confortul casei noastre, urmarind serialele nostre tv preferate? Acum este posibil cu ajutorul fotoliilor de masaj. Acestea au menirea atat de a ne relaxa dupa o zi de munca obositoare, cat si de a ne ameliora durerile de spate capatate in urma activitatilor de zi cu zi.

Masajul in general este o experienta intima si ce loc mai bun de experimentat ar fi decat in spatiul unde ne simtim cel mai bine, adica acasa?

Masatto este magazinul online care furnizeaza fotolii de masaj revolutionare, ce folosesc ultimele tehnologii in domeniu si care promit experiente ce ne vor duce pe culmile relaxarii.

Pe langa modelele deja existente in oferta, Masatto a lansat recent 3 noi modele de fotolii de masaj ce folosesc cea mai noua tehnologie si anume: Maia, Thai si Divina.

Fotoliul de masaj Divina

Fotoliul Divina este considerat unul din cele mai bune fotolii din lume. Dupa cum spun cei de la Masatto, Divina este fotoliul care ne ofera ultrarelaxare si senzatia de „ohhh…”. Acest fotoliu reinventeaza relaxarea si luxul si il putem folosi atat acasa, cat si la birou.

Cu ce este atat de deosebit fotoliul Divina fata de celelalte fotolii de masaj? Divina poate masa o partea a corpului nostru la care pot ajunge doar maseurii terapeuti: fascia. Aceasta este un strat subtire si maleabil de tesut conjunctiv care inveleste fiecare muschi, os, articulatie sau organ, fiind practic responsabila de forma corpului nostru. Divina este fotoliul care aplica un masaj 3D fasciei, redand elasticitatea si vitalitatea invelisului.

Ceea ce mai este inedit la Divina este faptul ca foloseste doua mecanisme de masaj 3D, spre deosebire de toate celelalte fotolii ce utilizeaza un singur mecanism. De ce este important acest aspect? Pentru ca, avand doua mecanisme ce actioneaza in acelasi timp, poate acoperi toata lungimea de la baza capului si pana la coapse, fiind suprapuse intre zona lombara si fese, locul unde, de obicei, avem mai mare nevoie de masaj. Masajul cu Divina este mai profund, mai precis si mai puternic. De asemenea, avand un sistem de sonorizare stereo ce se poate controla prin bluetooth, putem asculta muzica preferata in timp ce fotoliul lucreaza pentru noi.

Divina este un fotoliu de masaj inteligent. Inainte de a incepe masajul propriu-zis, acesta incepe prin a ne scana corpul, adaptand si personalizand masajul in functie de forma pe care o avem in pozitia ideala de relaxare.

Divina nu este numai pentru relaxare, este si pentru sanatate. Este solutia ideala in cazul durerilor de gat, spate si picioare, punand la dispozitia noastra un set de 12 programe automate din care il putem selecta pe cel potrivit dorintelor si nevoilor noastre.

Si daca totusi nu suntem convinsi de toate cele enumerate mai sus, putem testa noul fotoliu Divina intr-unul din showroom-urile Masatto din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara sau Piatra Neamt.

Lasă un răspuns