Cum să accesorizezi pentru următoarea ta ocazie specială bijuteriile lucrate manual

Purtarea de bijuterii unice este o modalitate excelentă de a ieși în evidență, indiferent dacă mergi la un eveniment special sau doar ieși pentruo cină seara. Poate fi o provocare, dar merită efortul de a încorpora elemente artizanale în garderoba ta obișnuită. Bijuteriile realizate manual vă pot oferi un avantaj atunci când mergeți la un eveniment formal. Deoarece nu este vorba doar de a intră și de a ieși cât mai repede posibil, să te îmbraci inteligent este esențial dacă ai participat vreodată la un petrecere seara.

Această postare este pentru tine dacă ai nevoie de câteva sugestii despre cum să te pregătești cu bijuterii artizanale și nu ai mult timp la dispoziție înainte de următoarea ta petrecere sau întâlnire elegantă.

Asigurați-vă că potrivirea este adecvată

Nimic nu este mai enervant decât să îți cadă bijuterii de pe degete sau din urechi în timp ce purtați o conversație. Acest lucru este valabil mai ales pentru bijuterii precum inelele și cerceii, care au frecvent cele mai mari rate de pierdere. Din fericire, găsirea potrivirii perfecte vă va permite să depășiți această problemă.

De exemplu, alegeți cercei lungi care sunt suficient de ușori pentru a uita de ei odată ce i-ați pus, dacă intenționați să îi porți. Ca o alternativă, ați putea dori să vă gândiți, să vă fixați cerceii pentru a preveni îndepărtarea accidentală. În plus, dacă intenționați să purtați un inel, asigurați-vă că nu este excesiv de strâns sau slăbit. Pe lângă faptul că nu vrei ca inelul tău să se desprindă, nici nu vrei să fie prea strâns, făcându-l inconfortabil.

Aveți grijă când vă alegeți bijuteriile realizate manual

Este esențial să alegeți bijuteriile corecte realizate manual dacă intenționați să le purtați la un eveniment formal.

Chiar dacă colecția ta poate include câteva articole lucrate manual, vei dori să fii sigur că cel pe care îl alegi pentru ocazia ta specială este cel mai bun din setul tău de bijuterii. De exemplu, dacă vrei să porți o brățară artizanală la o nuntă, ar trebui să te asiguri că se potrivește cu ținuta aleasă. Rețineți întotdeauna că toată colecția dumneavoastră va conține cele mai bune bijuterii lucrate manual pentru evenimente importante.

Gășiți culoarea potrivită

Alegerea bijuteriilor lucrate manual care se potrivesc cu ținuta ta este întotdeauna o idee bună, dar ar trebui să te asiguri și că, culoarea aleasă se potrivește cu nuanța pielii tale. Alegeți un colier cu o culoare mai profundă, cum ar fi auriu roz, argintiu sau negru. Pentru a îmbunătăți aspectul tenului tău palid, ai putea lua în considerare și utilizarea unei pietre prețioase colorate. Similar cu ultimul exemplu, dacă aveți un ten mai închis, ați putea dori să nu purtați argint și să optați pentru o piatră prețioasă colorată, sau un simbol cu multe pietre cum sunt acele bijuterii Copacul vieții.

Nu uitați să accesorizați

În sfârșit, nu uitați să accesorizați. Cele mai bune accesorii lucrate manual sunt cele pe care le asortezi cu alte piese din colecția ta. Puteți alege o varietate de piese diferite din garderoba dumneavoastră pentru a le completa cu bijuteriile realizate manual, în funcție de tipul de ocazie la care participați. De exemplu, dacă mergi la o întâlnire, poți să alegi o ținută bună, să o asortezi cu o geantă șic și să o accesorizezi cu bijuterii lucrate manual.

2 comentarii la „Cum să accesorizezi pentru următoarea ta ocazie specială bijuteriile lucrate manual”

  1. De exemplu, daca veti merge la o nunta, atunci va sfatuim sa luati in considerare achizitionarea unei bratari impletite pentru a iesi in evidenta si pentru a arata eleganta.
    Oricat de greu ar fi sa gasiti bijuterii unice si artizanale esentiale pentru a arata fabulos la urmatorea dumneavoastra intrunire, urmati aceste reguli si veti fi pregatit pentru a arata stralucitor!

  2. Folosirea bijuteriilor handmade este, fara indoiala, cea mai buna modalitate de a iesi in evidenta, iar aceasta postare va ofera cateva sfaturi excelente. Daca vrei sa adaugi un pic de stil vestimentar la urmatoarea ta aparitie la eveniment, atunci trebuie sa incerci bijuterii precum inele, cercei si bratari, realizate manual, care sunt exact ceea ce ai nevoie! Trebuie doar sa te asiguri ca ai ales o piesa perfecta pentru ocazia ta speciala si s-o accesorizezi bine si vei stralucit!

Lasă un răspuns