Banda de alergat pentru slăbit și rezistență fizică

banda de alergat

Nu ai restricții în ceea ce privește antrenamentul pe banda de alergat. Dacă ai un plan de antrenament, îl poți urmări pe calculatorul benzii de alergat. Totul este posibil cu acest aparat fitness, odată ce stăpânești utilizarea controlului vitezei.

Acest lucru se întâmplă de obicei, după câteva minute. În special în lunile mai reci ale anului, toamna sau iarna și, de asemenea, primăvara, banda de alergat oferă o alternativă uscată și fiabilă la antrenamentul în aer liber. Nu trebuie să iei în considerare factorii perturbatori neplăcuți, cum ar fi alunecarea pasajelor și noroiul și, prin urmare, nu ești împiedicat în planul tău.

Un antrenament pe banda de alergat care imită dealul, este unul dintre cele mai eficiente metode de antrenament pentru a crește performanța de alergare. O problemă pentru mulți alergători este că nu găsesc un deal potrivit. Benzile de alergat sunt de obicei reglabile pe înălțime, ceea ce înseamnă că poți seta diferite grade de înclinare și astfel, poți imita perfect programele de alergat pe deal.

Mai mult antrenament și divertisment

Există benzi de alergat pentru acasă, la fel ca și cele de la sală, pe care te vei simți în siguranță. Antrenamentul clasic pe interval, include printre altele, antrenamentul clasic recomandat începătorilor. Seria de alergare de anduranță, include pe lângă banda de alergat, și un televizor la care să privești serialul preferat.

Începe seria de antrenamente și încălzește-te timp de 10 minute. Apoi accelerează până la ritmul de alegare dorit. Cu cât concurența ta este mai aproape în timp, cu atât ții mai mult ritmul. Banda asigură un ritm constant (de competiție).

Cu acest antrenament, corpul tău învață să lucreze cât mai eficient posibil în intervalul de ritm corespunzător, astfel încât, cursa să fie mai ușoară pentru tine. Indicat ar fi, să alergi întotdeauna cu banda înclinată pentru mai multă rezistență.

Lasă un răspuns