Calculator buget pentru nunta: Cat costa o nunta in 2021?

calculator buget pentru nunta

Cand vine vorba de nunti, romanii sunt extrem de incantati si-si propun sa organizeze doar evenimente la care toata lumea sa se simta excelent. Ne place sa ne distram si stim cum sa organizam un eveniment traditional. Lucrurile se schimba atunci cand ne dorim sa planificam o altfel de nunta, dar intotdeauna am gasit o cale prin care sa ne atingem obiectivele. Unul dintre cele mai importante aspecte ale petrecerilor este alocarea bugetului. Stim ce ne dorim, avem o imagine asupra nuntii, dar nu stim exact cat o sa ne coste. In aceste situatii trebuie sa apelam la ajutorul unui calculator buget pentru nunta pregatit de Evento.ro pentru toate cuplurile care s-au decis sa faca urmatorul pas.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata. Ne-am obisnuit ca in astfel de situatii sa nu tinem cont de bani, dar acest lucru nu poate fi decat o greseala. Avem la dispozitie o multime de metode prin care putem economisi. In acest articol o sa discutam despre costurile unei nunti si metode prin care putem sa economisim sume importante de bani.

Evento.ro iti pune la dispozitie un calculator buget pentru nunta. Cum te ajuta aceasta aplicatie?

Trebuie sa tii cont de toate cheltuielile pentru organizarea nuntii. Nu lua in seama doar sumele mari de bani pe care trebuie sa le platesti. Sunt o multime de cheltuieli mici care adunate ajung la o suma incredibila. Poti nota toate cheltuielile pe un carnetel pe care sa-l ratacesti atunci cand ai cea mai mare nevoie de el sau sa te lasi ajutat de un calculator buget pentru nunta.

Daca tu consideri ca ai suma necesara pentru planificarea nuntii, introdu aceasta suma in calculatorul de buget oferit de Evento si acest soft iti va face toate estimarile. Aplicatia iti va arata care sunt capitolele in care trebuie sa investesti cel mai mult, dar va tine cont si de micile cheltuieli pe care tinzi sa le treci cu vederea. Astfel vei putea sa ai o imagine clara asupra investitiilor.

Exista posibilitatea ca aplicatia sa-ti ofere mai multe categorii de cheltuieli decat iti doresti. In acest caz trebuie doar sa editezi categoria sau sa o stergi complet. Poti interveni si introducand alte cheltuieli. Bugetul va fi actualizat la fiecare modificare.

Cat costa sa organizezi o nunta?

Unele studii au aratat ca vei cheltui mai mult cu 30% decat ti-ai propus. Cel putin asa s-a intamplat cu mirii dinaintea ta. De ce? Pentru ca nu au luat in calcul detaliile mici care sunt considerate ieftine.

In Romania, o nunta decenta poate fi organizata cu un buget cuprins intre 7.000-15.000 de euro. Aceasta suma nu acopera si cheltuielile pentru inchirierea salii si meniurile pentru invitati. Suma creste cu cat pretentiile sunt mai mari. Intervalul de pret este valabil pentru cuplurile obisnuite, care nu au numar foarte mare de prieteni. Cu cat numarul invitatilor este mai mare, cu atat bugetul trebuie suplimentat.

Este adevarat, poti organiza o nunta frumoasa si cu un buget mai mic. In acest caz trebuie sa renuntati la micile detalii care pot schimba imaginea evenimentului si sa platiti doar serviciile si produsele absolut necesare.

Cum sa reduci costurile unei nunti?

Te implici mai mult in organizare. Nu angaja un wedding planner care sa-ti planifice cel mai important eveniment din viata. Ocupa-te tu de toate detaliile, la final vei fi mult mai fericit/a!

Tool-urile lansate de Evento te vor ajuta sa economisesti sume importante. Aceste aplicatii sunt gratuite. In schimb, va trebui sa investesti ceva timp.

Evento .ro iti pune la dispozitie urmatoarele aplicatii pentru organizarea nuntii:

  • calculator buget pentru nunta;
  • aplicatie pentru simularea asezarii invitatilor la mese;
  • aplicatie prin care-ti poti crea propriile invitatii;
  • lista de planificare;
  • lista de invitati online;
  • un site de prezentare al nuntii;

Dupa un astfel de eveniment organizat de tine, amintirile vor fi mult mai intense!

Lasă un răspuns