Care sunt cele mai bune indicii pentru a alege cea mai potrivită rochie de mireasă

Trebuie întâi să știi ce îți dorești și să îți alegi modelul care consideri că te va avantaja și în care te vei simți și bine. Atunci când ajungi într-un magazin de rochii de mireasă vei avea un consultant care să te sfătuiască și care să îți ofere mărimea dar și rochia care ti se potrivește cel mai bine. Când îți vei proba rochia mult visată este posibil ca ea să nu fie așa cum îți dorești și să nu îți mai placă, dar cu ajutorul consultantului vei putea să îți alegi altceva. Ceva care să fie complet diferit și după să începi să îți adori noua rochie de mireasă. Trebuie să fi deschisă atunci când mergi să probezi rochii de mireasă pentru că pot exista modele de care să nu știi și să te încânte după ce le vezi.

rochii de mireasa

Trebuie să îți planifici și bugetul pentru rochie

Ca să îți alegi o rochie din multitudinea de rochii de mireasă ieftine trebuie întâi să îți știi bugetul și după să te orientezi spre rochia care se apropie de bugetul tău. Mai pot exista ajustări la croitorie de făcut, voalul pe care trebuie să îl cumperi, pantofii care sunt și ei foarte importanți dar și accesoriile. Toate acestea sunt destul de costisitoare și trebuie să le ai și pe ele în vedere. Important este să îți găsești rochia potrivită pentru că mărimea se poate ajusta. Rochia de mireasă se alege și în funcție de locație dar și de tema nunții.

Materialul rochiei este foarte important, un material greu va modifica aspectul rochiei, deoarece rochia va tinde să cadă în jos și tot modelul se va vedea efectiv tras în jos și îi va crea un aspect urat. Ar trebui îți alegi o rochie la care să adori fiecare aspect. Partea de sus va fi cel mai mult evidențiată pentru că ea va apărea în întregime în toate pozele. Trebuie să îți alegi rochia de mireasă după mai multe criterii dar niciodată să nu îți depășești bugetul.

Lasă un răspuns