Cele mai răspândite mituri despre sloturi

Cele mai răspândite mituri despre sloturi

Te întrebi adesea dacă ai putea adăuga un plus de şansă la sloturi pentru ca să câştigi jackpot-ul cel mare? Dacă ar fi acolo cineva care să apese la momentul oportun pe un buton şi acest premiu important să se descarce în contul tău de jucător?

Toţi jucătorii se gândesc la acest lucru însă în realitate singurul care poate să facă acest lucru pentru tine este doar norocul pe care îl ai. Când se va hotărî să facă acest lucru pentru ţine numai tu poţi să ştii însă până atunci hai să parcurgem împreună care sunt cele mai răspândite mituri despre păcănele!

Sloturile care nu au dat jackpot-ul sunt măsluite

Toţi jucătorii ştiu că păcănelele sunt cele mai simple jocuri de noroc din oferta oricărui cazino, chiar dacă acesta este unul fizic sau de tip online. Apeşi doar pe un buton şi pictogramele cu tema slotului se pun în mişcare cedând sau nu câştiguri.

Dar când un slot mai are ataşat şi un jackpot impresionant că valoare te aştepţi că şansa de câştig să fie una şi mai mare. Nu câştigi în jocul de bază dar cu siguranţă că poţi obţine în final şi jackpotul acesta colosal.

Dar atunci când se observă de către jucători că acesta tot acumulează valoare şi că nu este câştigat de nimeni este momentul propice pentru următorul mit. Ce spune acesta? Slotul cu jackpot care tot creşte şi nu se dă este unul măsluit!

Nu e ca şi cum joci păcănele gratis, se investesc bani în acest joc şi acesta tot refuză să plătească acest premiu. Şi atunci, este adevărat sau nu? Este evident greşit, sloturile nu sunt construite să plătească când vrei, cu atât mai mult premiile ataşate acestora. Este vorba doar despre noroc şi atâta timp cât acesta nu apare la datorie nici un câştig fie el cât de mic nu va fi al tău indiferent ce joc vei alege să testezi.

După câştigarea unui jackpot aparatele trebuie să compenseze pierderea

Joci la sloturi şi pentru distracţie dar parcă şi un câştig ar fi unul cât se poate de binevenit. Şi dacă ai şansa unică de a pune mâna şi pe jackpotul unuia dintre aceştia atunci te poţi considera un jucător cu adevărat norocos.

Dar oare după câştigarea acestui premiu valoros slotul va mai plăti? Este posibil să înceapă să “mănânce” pentru a recupera câştigul de abia cedat? Este un mit care încă persistă în gândirea jucătorilor şi care şi astăzi este unul destul de răspândit.

În realitate însă nu trebuie să gândeşti nimic de acest fel dacă ai şti principiul după care un slot plăteşte şi anume RNG. Şi mai mult decât RNG, orice joc are o margine de casă care asigură profit pe termen lung cazinoului şi cum acesta nu are de gând să îl piardă nu va interveni în corectitudinea jocului.

Aşadar ai în faţă un alt mit, un slot nu renunţă la plăţi doar pentru că a cedat un câştig imens ca valoare. Rezultatele ulterioare sunt întotdeauna aleatoare aşa că poţi avea parte şi de pierderi importante dar şi de câştiguri de aceeaşi amploare, doar norocul decide.

Combinaţiile care plătesc apar pe cea mai mică miză de joc

Orice slot oferă o plajă mare de mize tocmai pentru ca jucători să poată alege de acolo pe cea care se potriveşte stilului lor de joc dar mai ales bugetului financiar de care dispun. Generatorul Aleatoriu de Numere nu contorizează miza pe care o joci la fiecare rotire de aparat, el ştie să îşi facă doar treaba lui.

Şi treaba lui este aceea de a genera în fiecare fracţiune de secundă miliarde de combinaţii de numere pe care să le transpună pe ecran în simbolurile tematice ale jocului. Prin urmare câştigurile generate de acesta sunt întotdeauna aleatorii indiferent de mărimea mizei pe care o practici la un moment dat.

Mitul provine cu siguranţă din următorul scenariu de joc: ai pariat sume mari de ceva vreme şi nu ai câştigat, ai revenit pe cea mai mică miza şi slotul a şi cedat un câştig imens ca valoare. Pe termen lung acest scenariu nu stă însă în nici un caz în picioare!

Ai experimentat câştiguri mari succesive indiferent de miza practicată dar şi pierderi care păreau că nu se mai termină odată. Nu este de vină miza jucată ci doar acel cip RNG care împarte aleatoriu câştiguri indiferent de rezultatele anterioare obţinute.

Operatorii din cazino pot atribui jackpotul jucătorilor loiali

Păi nu toţi jucătorii care s-au înscris pe un cazino online sunt loiali? În momentul în care ai decis să intri în familia de jucători ai unui cazino vrei în mod cert să ai parte de multe şedinţe de joc, prin urmare cum se determină loialitatea?

Trecând totuşi peste această dilemă înclinăm să atribuim calificativul de jucători loiali din perspectiva cazinoului celor care petrec timp îndelungat pe platformă dar mai ales cheltuie resurse financiare serioase. Şi atunci mitul ca un jackpot se dă acelora care au cheltuieli mari ar putea să stea în picioare.

Dar uiţi 2 aspecte majore, jocurile sunt verificate la “sânge”deci sunt corecte şi un jackpot se atribuie absolut la întâmplare. Nu se poate interveni de către nimeni în decizia hazardului, cu atât mai mult de personalul din interiorul unui cazino online pentru măsluirea unui asemenea rezultat.

Un jackpot ca şi definiţie este premiul suplimentar care se atribuie în mod aleatoriu, fără cerinţe de mize speciale. Acest lucru înseamnă că se poate câştiga de orice jucător, pe orice fel de miză de joc s-ar afla. Există doar o condiţie de îndeplinit, norocul să se hotărască să te premieze cu un jackpot exact la momentul potrivit, în faţa slotului potrivit!

Concluzie

Sloturi reci, sloturi calde, sloturi măsluite, sloturi care plătesc pe mize mici, sloturi care dau jackpoturile numai la anumiţi jucători, toate acestea sunt în final doar mituri. Nu le crede, tu doar joacă responsabil şi dacă o faci este posibil ca norocul să îţi dovedească că există şi chiar astăzi să fi un jucător victorios!

Lasă un răspuns