Bonton Beauty&Medical Center este un salon de infrumusetare din sectorul 3 al Bucurestiului, constituindu-se drept un mediu deosebit de primitor pentru orice client care este interesat de tratamente corporale si de ingrijire personala de cea mai inalta calitate. Coordonata generala a salonului de infrumusetare Bonton este profesionalismul, dat fiind faptul ca fiecare procedura este realizata cu cea mai mare atentie, iar satisfactia celor care le trec pragul este primordiala.
Epilarea definitiva este unul dintre tratamentele corporale care au inregistrat o crestere exponentiala a popularitatii in randul doamnelor (dar si al domnilor), intrucat pilozitatea excesiva este din ce in ce mai deranjanta in societatea actuala. Pe langa acest aspect, timpul acordat epilarii clasice este perceput drept un timp pierdut, fara a mai pune la socoteala durerea care trebuie indurata periodic. Drept urmare, epilarea definitiva pare a fi o solutie excelenta pentru orice persoana dornica de a scapa odata pentru totdeauna de parul nedorit de pe corp.

 


Cu toate acestea, existe foarte multe persoane reticente in ceea ce priveste epilarea definitiva, nu din cauza eficacitatii acestei proceduri, ci din pricina preturilor de multe ori prea piperate. Insa salonul de infrumusetare din sectorul 3 Bonton Beauty Center va pune la dispozitie acest tratament corporal la preturi excelente. In plus, raportul calitate-pret este absolut uimitor, clientii declarandu-se in proportie covarsitoare extrem de multumiti de rezultatele obtinute.
De exemplu, epilarea definitiva cu laser a fetei doamnelor costa 280RON, pe cand la barbati se ajunge la 310RON. In randul doamnelor, epilarea definitiva inghinal cu laser costa 270RON, in timp ce daca se utilizeaza metoda IPL pretul nu depaseste 130RON. Daca va doriti sa scapati definitiv de parul de pe picioare, trebuie sa scoateti din buzunar 650RON(femei, laser) sau 370RON(femei, IPL).
Ei bine, a sosit timpul sa faci o alegere care iti va schimba complet viata, in sensul in care nu va mai trebui sa te ingrijesti niciodata de parul inestetic si deranjat de pe corp.