De ce sa alegi statiunea Costinesti ca destinatie de vacanta? O intrebare buna, nu-i asa? Pai in primul rand, ca sa intram direct in paine, cum se spune, pentru ca sa te distrezi fara limite si fara zeci de milioane in portofel.

Statiunea Costinesti imbina utilul cu placutul ca sa zic asa. Daca o seara in club si o noapte de cazare in statiunea vedeta a litoralului, si anume Mamaia, te ajunge la cel putin 150 euro, iata ca in statiunea tineretului, cum mai este numit Costinestiul, poti gasii cazare incepand de la 50 lei/noapte iar tarifele din cluburi, terase, restaurante sunt mult mai accesibile. Distractia este aceasi insa, daca nu mai mare aici, in Costinesti!

In loc sa cheltuii sume fabuloase pe cazare, mai bine te distrezi de banii aceia nu? In statiunea iubita de catre toti tinerii romani, tarifele sunt la indemana tuturor.  Daca sti sa profiti si de ofertele promotionale aparute pe internet, sau care, de fapt se actualizeaza mereu pe internet, poti petrece un sejur in Costinesti la preturi foarte mici. Majoritatea proprietarilor de unitati de cazare Costinesti aplica in fiecare sezon estival si renumita oferta “5 nopti + 1 gratuit”. Cu siguranta ati mai auzit de aceasta oferta insa in Costinesti se aplica aproape pe tot parcursul sezonului estival.

Un alt motiv pentru a alege ca destinatie de vacanta statiunea Costinesti este plaja foarte intinsa si curata cu care ne intampina acesta mai mereu si faptul ca atmosfera este incendiara datorita posturilor de radio renumite care in timpul verii isi muta studiourile pe plaja si organizeaza diverse concursuri sau aduc ca invitatii vedete in voga menite sa intretina distractia pe plaja.

Daca esti tanar si dornic de distractie, cu siguranta Costinesti este destinatia ideala pentru tine. Profita de cele mai bune oferte de cazare si rezerva-ti din timp o camera in care sa te odihnesti dupa noptile lungi pline de petreceri.