Love Island România, din toamnă pe PRO TV

Love Island România, din toamnă pe PRO TV

Love Island România, un concept care a fascinat și a intrigat privitorii din peste 25 de țări, din Marea Britanie, Grecia, Germania, și până în SUA, își va face apariția pe platforma VOYO și pe PRO TV.

Show-ul Love Island România aduce împreună două echipe – una de femei și cealaltă de bărbați – într-un resort impresionant. Aici, au șansa de a interacționa, de a lega prietenii și poate de a descoperi acea conexiune specială cu cineva, visând la întâlnirea cu jumătatea lor. Pe măsură ce se formează perechile, acestea vor fi supuse la diverse testări care au ca scop evaluarea compatibilității dintre ei și stabilirea dacă relația lor are un viitor.

Interacționați și votați prin aplicația Love Island România

Pasionații show-ului se pot bucura de aplicația “Insula Dragostei România”, prin care pot avea un rol activ în evoluția poveștilor participanților, beneficiind de o interacțiune deosebită, inedită pentru telespectatorii români. Prin această platformă, publicul este invitat să-și exprime părerile, să intervină în provocări și să își susțină perechea favorită pe parcursul emisiunii.

Orice nou episod vine cu noi surprize și obstacole pentru cei care aspiră la dragoste, iar deciziile luate în show sunt influențate considerabil de opiniile telespectatorilor. De asemenea, aplicația oferă materiale exclusive, secvențe nepublicate și informații adiționale despre relațiile care înfloresc în resort.

Gazda show-ului “Insula Dragostei România”

Alina Ceușan ne va ghida prin emoții și peripeții, relatând poveștile amoroase și conflictele participanților. Ea ne va prezenta spațiul în care tinerii vor locui și va aduce în prim-plan aventurile și căutările celor care s-au alăturat competiției, sperând să descopere iubirea în Love Island România.

Pasiune și peripeții la Love Island România

Încă de la debutul selecțiilor, numeroși entuziaști au arătat curiozitate și s-au înscris, sperând să fie parte din această aventură amorosă inedită, ce împletește farmecul, tensiunea și comicul. Scopul? A forma legături sincere într-o reședință somptuoasă, situată într-un peisaj de vis, unde participanții sunt puși la încercare pentru a-și identifica partenerul ideal. Pe lângă o posibilă poveste de iubire, câștigătorii se vor bucura și de un premiu generos.

Insula Dragostei România, decorul ideal pentru povești amoroase Peisajul idilic al “Love Island România” va crea scena perfectă pentru relațiile pasionate ce se vor dezvolta. Tinerii, dornici de aventură, vor avea șansa de a locui într-o vilă splendida, înconjurată de frumusețea unei insule tropicale.

Concurs: O aventură de neuitat te așteaptă! “Love Island România” nu vine doar cu momente memorabile pe micul ecran, ci și cu o oportunitate tentantă. Ai șansa de a petrece 3 nopți împreună cu 3 prieteni într-o vilă somptuoasă la Tagoo Vama Veche între 1-4 septembrie 2023. Pentru a intra în concurs, trebuie să urmezi câțiva pași ușori pe Instagram și să aspiri la acest răsfăț exclusivist.

„Love Island România” își face apariția în această toamnă la PRO TV și pe VOYO. Așadar, pregătește-te să asculți povești de dragoste presărate cu romantism și aventură!

Lasă un răspuns