Cum pot moderniza noi corpuri de iluminat o incapere simpla?

Cele mai moderne cladiri si spatii de iluminat acorda o atentie crescuta noilor corpuri de iluminat si libertatii pe care acestea o confera pentru a decora spatiu intr-un anumit stil si pentru a jongla cu lumina.

Pentru ca la ora actuala se acorda o importanta crescuta sustenabilitatii si reducerii costurilor pe termen lung, noile corpuri de iluminat confera avantaje atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al designului.

Corpurile de interior pot fi destinate spatiilor interioare sau exterioare si se diversifica dupa marime si forma in functie de nevoi. Unele vin cu un grad scazut de iluminare, in timp ce altele lumineaza foarte intens incaperi foarte mari, la costuri reduse.

Cu cat sunteti mai informati, cu atat aveti mai multe sanse sa gasiti exact ceea ce cautati si sa achizitionati formele de care aveti nevoie pentru propriul proiect. Exista corpuri de iluminat cu o debitare liniara, care se potrivesc in proiecte de tip HORECA si care pot pune in evidenta diverse piese de mobilier sau piese decorative. Pe de alta parte, puteti opta si pentru o iluminare in unghiuri diverse si o lungime adecvata spatiului pe care il aveti la dispozitie.

De cele mai multe ori clientii au ocazia sa isi aleaga singuri modelele pe care si le doresc sau sa le configureze la comanda, in functie de dimensiunea spatiului si de designul incaperii. Pentru un stil minimalist se va opta pentru corpuri de iluminat simple si mici ca dimensiune, pe cand pentru unul mai extravagant, se vora lege corpuri impunatoare, cu jocuri de lumini deosebite.

Se pot crea astfel propriile finisaje si se poate alege sistemul de prindere al corpului de iluminat, in cazul in care exista o anumita preferinta. Corpurile de iluminat pentru interior au in general dispensoare microprismatice si vin cu un factor scazut de orbire. Acestea au o latime mica si pot fi montate foarte usor, indeplinind doar rolul de a ilumina, fara a avea un design aparte.

Ledurile au fost inventate inca din anii 1960 si au folosite pentru prima data de compania General Electric. Acestea au fost implementate in anii 1980 pentru a ilumina strazile si in prezent servesc drept inlocuitoare ale becurilor fluorescente.

In foarte multe proiecte arhitecturale se opteaza pentru corpuri de iluminat cu led, potrivite mai ales pentru spatiile foarte mari, cu plafoane largi. Acestea pot moderniza astfel de incaperi cu usurinta si pot fi montate suspendat. Cel mai adesea corpurile de iluminat sunt incastrate si acest aspect predefinit poate da o nota monotona incaperii.

Pentru iluminatul comercial se apeleaza adesea la corpuri cu dispensoare microprismatice. Astfel de corpuri de iluminat prezinta sisteme de prindere de tip incastrat si au o latime de cativa centimetri doar. Unele corpuri au pana la 50 de cm lungime si prezinta posibilitatea de iluminare prin debitare liniara. In proiectele de tip HORECA, unde accentul cade pe emotie si experienta clientilor, achizitionarea unor corpuri de iluminat care atrag atentia si induc o anumita atmosfera poate contribui la cresterea profiturilor si a numarului de clienti. Cu cat se simt mai bine intr-o anumita locatie, cu atat clientii au tendinta de a consuma mai mult si de a reveni cu urmatoarea ocazie.

Cele mai noi corpuri de iluminat sunt acum disponibile prin intermediul specialistilor de la firma ProfilistLED. Aceasta ofera solutii pentru sisteme de iluminat si combina cu succes proiectele de perspectiva cu tehnologii avansate pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii si solutii. Firma a fost infiintata in 2016 si si-a demonstrat eficienta si profesionalismul in tot acest timp, convingand prin tehnologiile adaptate si rezultatele obtinute in alegerea celor mai bune produse pentru clienti.

Lasă un răspuns