Poartă-te frumos la evenimente

Fiecare dintre noi întâmpinăm momente mai speciale care impun un outfit mai special. Fie că suntem invitate la un eveniment la care trebuie să ne bucurăm alături de prietenii sau familia noastră sau este vorba despre un eveniment cu colegii de la muncă, ori un spectacol de teatru sau operă, trebuie să fim mereu pregătite și să nu ne lăsăm prinse pe pas greșit. O îmbrăcăminte trebuie adaptată în funcție de evenimentul la care ești invitat, iar ca o femeie ce se respectă, trebuie să fii mereu pregătită cu hainele potrivite în garderoba proprie. Nu ne dorim să ajungem în situația în care trebuie să refuzăm o invitație doar pentru că nu avem hainele potrivite care să ne și avantajeze.

Și pentru că am vorbit despre evenimente, o să dăm câteva exemple de astfel de momente care impun un dress code și la care trebuie să impresionăm prin ținuta noastră.

Ținuta pentru nuntă/botez

Sunt astfel de evenimente care impun o anumită temă, iar toți invitații sunt rugați să se îmbrace conform temei impuse, dar și evenimente la care nu sunt menționate astfel de aspecte și trebuie să alegem o ținută care să se potrivească evenimentului în funcție de perioada din an, culoarea preferată, accesoriile pe care dorim să le purtăm și așa mai departe. Trebuie să te uiți atent după niște rochii elegante Lizzet, de preferat lungi, care nu vor da greș niciodată în cazul unui astfel de eveniment organizat seara.

În cazul botezurilor, aici evenimentul îți permite să te îmbraci mai casual, dar să păstrezi nota de eleganță. Puteți opta chiar și pentru un pantalon sau o bluză elegantă sau pentru o rochie elegantă. Sunt acceptate și acele ținute office sau rochii de ocazie, după placul fiecăreia.

Ținuta pentru interviu de angajare

Când suntem puse în fața unui astfel de eveniment unul dintre cele mai înspăimântătoare gânduri sunt cele legate de stilul vestimentar pe care trebuie să-l abordăm. Nu vrem să părem deplasate prin îmbrăcăminte, dar nici să tratăm lucrurile mult prea în serios, știm că prima impresie contează, iar îmbrăcămintea este un detaliu cheie. De aceea, sfatul nostru este să optați pentru un costum, ceva clasic, format dintr-un pantalon și un sacou. În aceste cazuri, nici o fustă nu este o alegere greșită dacă lungimea acesteia este până la genunchi.

Toată aceasta îmbrăcăminte se potrivește ideal cu o pereche de pantofi simpli cu toc nu prea înalt.

Ținuta pentru cocktail

În cazul acestor tipuri de evenimente, recomandăm fără nicio ezitare rochiile plus size Lizzet până la genunchi sau acele rochii care poartă și numele acestui eveniment. De asemenea, dacă preferați mai mult pantalonii, puteți să îi alegeți în combinație cu o bluză mulată și un sacou.

Pentru a vă simți foarte bine aveți nevoie de o îmbrăcăminte care să vă avantajeze și în care să vă simțiți foarte comod, altfel atenția dumneavoastră nu va fi pe evenimentul în sine, ci pe disconfortul creat de ținuta aleasă.

2 comentarii la „Poartă-te frumos la evenimente”

  1. Pingback: Alegerea unei perechi de pantaloni nu este atât de dificilă - Lizzet - AlexScrie.Ro

Lasă un răspuns