Ce poti invata din filme?

Iubitorii de filme se pot dezvolta personal foarte usor si intr-un timp relativ scurt. In zilele noaste, majoritatea productiilor sunt gandite astfel incat sa transmita un mesaj, o poveste, iar daca privitorul este destul de atent, poate invata anumite aspecte cu care se va intalni si in viata de zi cu zi. Se spune ca “viata bate filmul”, dar asta nu inseamna ca dintr-un film nu putem scoate nimic bun, ba dimpotriva. Bineinteles ca nivelul de cunoastinte acumulate dintr-un film poate depinde si de natura acestuia, genul, actorii care sunt implicati, povestea in sine. De exemplu, dintr-un film de pe un site mai deocheat putem invata anumite pozitii sexuale si eventual, cum poti sa atragi un barbat in functie de costumatia pe care tu o ai. Dintr-un film istoric, care sunt facute de cele mai multe ori din informatiile pe care le avem despre reprezentantii trecutului nostru, putem acumula foarte multe informatii despre personalitati si modul in care acestia au influentat nivelul de trai din zielele noastre, iar lista cu exemple poate continua la nesfarsit.

Nu stiu daca ati urmarit si aspectul financiar atunci cand vine vorba de un film, dar investitiile pentru o productie de succes sunt enorme, de ordinul milioanelor de euro. Monetizarea filmelor este diversa, iar producatorii isi pot scoate investitiile de cel putin 10x mai mult in cazul in care filmul se dovedeste a fi un real succes si lumea este incantata de el. Asadar, este important sa stiti ca productiile premiate la galele de film au niste bugete impresionante, iar cei care se ocupa de filme nu sunt deloc niste oameni care sa duca grija zilei de maine.

Personal, urmaresc filme doar atunci cand timpul imi permite, adica tot mai putin in ultimul timp. Dar atunci cand totusi imi fac ceva timp, urmaresc mai mult filme de dragoste sau psihologice.

Un comentariu la „Ce poti invata din filme?”

Lasă un răspuns