blog general

Cum poți vinde mai mult având un site optimizat SEO

Orice business ce își propune să aibă succes trebuie să țină cont de o prezență online completă. În orice domeniu, potențialii clienți caută soluții și informații atât pe motoarele de căutare, cât și pe rețelele de socializare, iar dacă afacerea noastră nu este una ușor de găsit, concurența noastră va avea de câștigat. Practica prin care putem beneficia de un loc în primele pagini poartă numele de SEO și este un subiect discutat îndeaproape de foarte mulți specialiști. Atunci când ne dorim cele mai bune rezultate avem nevoie de un partener de încredere, cu experiență în domeniu, așa cum sunt profesioniștii de la Adfel.ro. Se spune că o afacere de succes trebuie să-și îndrepte atenția spre marketing în proporție de 90%, iar dacă nu avem suficiente informații despre acest domeniu ar fi indicat să externalizăm aceste servicii către niște profesioniști care își pot depăși așteptările.

Pentru a putea vinde cât mai mult avem nevoie de un public cât mai mare la care să ajungă produsul sau serviciile pe care noi ne oferim. O poziție bună în principalul motor de căutare, Google, se obține prin foarte multă muncă și strategii de marketing reușite. Pentru a înțelege mai bine ce este SEO și cum ne poate ajuta acesta să ne dezvoltăm business-ul, vă invit să citiți următoarele rânduri despre cele două părți ale acestei practici.

Ce înseamnă optimizarea SEO on page?

Pentru ca munca unei agenții SEO să fie una cât mai productivă este important să luăm legătura cu Adfel, partenerul nostru pentru cele mai bune soluții de optimizare, încă din etapa de construire a site-ului care ne va reprezenta afacerea în mediul online. Este important ca fiecare titlu, fiecare etichetă, fiecare articol sau descriere de pe propria pagină să aibă la bază o strategie bine pusă la punct. În caz contrar, munca va fi una mult mai apăsătoare și vom avea nevoie de schimbări drastice pe propriul site.

Așa cum îi spune și numele, SEO on page se ocupă cu optimizarea site-ului pe parte internă. Pentru a înțelege mai bine această practică, trebuie să aflați că tot conținutul urcat pe pagină va fi indexat de motoarele de căutare, iar pentru a influența acest lucru trebuie să optimizăm SEO fiecare text, imagine sau chiar material video.

Ce înseamnă optimizare SEO off page?

Cea de-a doua parte a optimizării SEO se ocupă cu modul în care este perceput site-ul afacerii tale din afara lui. Altfel spus, pentru a obține o poziție cât mai bună în căutări avem nevoie de o strategie de link building foarte bine gestionată. Este important să ne alegem cu mare atenție cuvintele cheie pentru a ajunge la o masă cât mai mare de oameni.

Cu cât avem cât mai multe link-uri din partea unor site-uri văzute bine de Google și cu niște metrici buni, cu atât șansele noastre de a crește în căutări sunt mai mari.

Optimizarea SEO este un proces complex și care necesită foarte multă atenție și dedicare. Practic, fiecare pas pe care îl facem în mediul online trebuie să facă parte dintr-o strategie de promovare inteligentă.

2 Comments

  1. hadi

    Așa cum îi spune și numele, SEO on page se ocupă cu optimizarea site-ului pe parte internă. Pentru a înțelege mai bine această practică, trebuie să aflați că tot conținutul urcat pe pagină va fi indexat de motoarele de căutare, iar pentru a influența acest lucru trebuie să optimizăm SEO fiecare text, imagine sau chiar material video.

    • lavorbitorscrie

      Ok, ce sa inteleg din bucata asta pe care ai copiat-o din articol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 La Vorbitor

Theme by Anders NorenUp ↑