Produse esentiale pentru machiajul ochilor

Se spune adesea ca privirea este oglinda sufletului. Si acesata dezvaluie multe despre personalitatea oricarei persoane. Acesta este probabil motivul pentru care machiajul ochilor este foarte important. Obiectivul este sa evidentieze ochii prin culori si tehnici folosite, si uneori sa acopere anumite mici defecte. Aplicarea machiajului permite ca ochii sa fie infrumusetati, dezvaluind astfel personalitatea celei machiate. Culoarea ochiului, sau mai degraba a irisul, este un prim criteriu de luat in considerare la aplicarea machiajului.

Ai ochi caprui? Acestia sunt cu siguranta cei mai intalniti, dar si cei mai usor de evidentiat. Iti vom oferi multe sfaturi de frumusete pentru a le mari forma si umbra. Mai mult, in aceasta pagina gasesti pasii si vei sti cum sa alegi un machiaj pentru ochi caprui.

Ochii albastri sunt evident superbi, dar necesita utilizarea unor culori specifice. Acesta este si cazul ochilor verzi, care nu suporta toate nuantele. Te vom ajuta sa va gasiti fericirea, datorita acestui articol care iti va permite sa determi ce machiaj este potrivit pentru ochii albastri si care machiaj pentru ochii verzi.

Forme si sensibilitate

Ochii tai au si alte caracteristici. Acestia au intr-adevar o forma speciala, iar unele femei se confrunta si cu o anumita sensibilitate. Prin urmare, tehnicile si produsele utilizate nu vor fi aceleasi atunci cand vine vorba de evidentierea ochilor tai, indiferent daca ochii sunt mari sau nu, sau daca sunt mai degraba alungiti sau rotunzi.  De asemenea, vei putea sti ce rimel pentru ochii tai trebuie utilizat pentru a nu-i irita.

Machiajul ochilor, astfel incat sa dureze pe tot parcursul zilei si sa nu fie nevoie sa faci multe retusuri, necesita aplicarea unei baze pe pleoapa. Cu acest tip de produs, machiajul va ramane stabil in timp, la fel de frumos ca si cand l-ai fi facut.

Fard de pleoape

Daca ai o multitudine de farduri de ochi, acestea nu te vor ajuta sa faci un machiaj mai frumos decat daca ai avea doar 4. Important este sa investesti in culori care iti plac, care ti se potrivesc bine si pe care iti place sa le porti. Desigur, nuantele de albastru sunt intotdeauna distractive si te fac sa te simti ca un artist de machiaj profesionist, dar este adesea greu sa ti-l asumi atunci cand treci de la nimic la o multime de culori.

Produsele pentru machiajul ochilor fac minuni. Genele sunt evidentiate, aducem intensitate pleoapelor si conturam ochii, facandu-i mult mai mari. Ochii tai nu mai trec neobservati. Unele fete vor testa culorile vii, in timp ce altele vor incepe cu cele neutre doar pentru a se obisnui cu ele.

Conturul ochilor

Puteti trece apoi la conturul ochiului, folosind un creion sau un eye liner. Potrivit dorintelor tale, il poti estompa sau trage o linie mai clara. In functie de forma ochiului, poti opta pentru un posibil machiaj al liniei genelor inferioare.

Mascara pentru gene

Rimelul este produsul pe care trebuie sa-l ai in trusa ta de machiaj. Cu gene bine definite, iti luminezi imediat ochii. Mascara iti poate oferi, de asemenea, aspectul un pic mai cool si iti poate evidentia machiajul, daca il porti bineinteles. Deci nu ai niciun motiv sa te privezi de asta. Daca ti-e frica de efectul prea spectaculos al unui rimel negru, mergi pe un maro, mai versatil.

Rimelul este produsul de machiaj preferat al tuturor femeilor. Arma secreta a unei priviri incendiare. Dar, in fata numarului de mascara pentru gene disponibile pe piata, cum il putem gasi pe cel care ne va oferi ceea ce ne dorim, pe scurt, fara a fi prea complicat de a-l gasi? Secretul este sa incerci si sa te informezi inainte. Aplicarea rimelului este o necesitate pentru un machiaj de ochi bine definit. Acest lucru va intensifica si mai mult aspectul, datorita ingrosarii si alungirii genelor.

Mascara pentru sprancene

Pentru a va incadra privirea, va fi important sa aplicati si un machiaj al sprancenelor, mai ales daca acestea sunt destul de rare sau foarte deschise la culoare. Produse specifice exista astazi la tot pasul, permitand obtinerea unui rezultat foarte natural si completand astfel machiajul.

Machiajul ochilor, astfel incat sa dureze pe tot parcursul zilei si sa nu fie nevoie sa faci multe retusuri, necesita aplicarea unei baze pe pleoapa. Cu acest tip de produs, machiajul va ramane stabil in timp, la fel de frumos ca si cand l-ai fi facut.

Doresti un machiaj sofisticat pentru ochi, sa devii o profesionista al machiajului sau chiar sa stii ce culoare este potrivita pentru tine? Pe site-ul www.mycosmetics.ro gasesti produsele de calitate de care ai nevoie pentru a-ti defini machiajul perfect.

Contact

2 comentarii la „Produse esentiale pentru machiajul ochilor”

Lasă un răspuns