Protejează-ți casa sau afacerea cu un sistem anti efractie de înaltă tehnologie

După sănătate, siguranța casei și a familiei tale ar trebui să fie pe primul loc. Astfel, un sistem anti efractie este printre principalele modalități prin care îți poți apăra casa de diverse primejdii.

Ele sunt folosit inclusiv pentru spațiile comerciale sau locurile unde este nevoie de o securitate mai ridică din varii motive. Astfel, aceste sisteme joacă un rol foarte important în protejarea spațiului unde au fost amplasate, dar și a vieților umane din interior.

sistem de detectie si alarmare la efractie wireless

Protecție suplimentară împotriva infractorilor cu un sistem anti efractie

Indiferent de tipul de sistem anti efractie de înaltă tehnologie pe care l-ai ales, acesta o să te protejeze contra infractorilor care își doresc să-ți jefuiască proprietatea. Aceste sisteme se folosesc de tehnologia de ultimă generație pentru a putea face față:

  • detectează mișcările;
  • filmează 360;
  • te alertează pe aplicația aferentă;
  • transmite semnale către autoritățile statului, precum poliția.

Sisteme de anti efracție sunt capabile pentru a descuraja hoții, în special cele mai vizibile. Acestea sunt capabile să încuie ușile sau unele tipuri de ferestre și vor descuraja pe oricine le vede.

Sistem anti efractie poate fi personalizat

Un alt avantaj special al sistemelor de anti efracție este că acestea au capacitatea de a fi personalizate în funcție de nevoile personale și preferințe. Poți opta pentru un sistem de anti efracție fără fir, ce se instalează repede, fără să fie necesare instalarea de cabluri suplimentare în spațiu.

Poți opta inclusiv pentru camere video care pot să fie monitorizate de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile. Astfel, vei știi mereu ce se întâmplă.

Utile în caz de incendiu

Sistemele anti efracție și-au demonstrat utilitatea de-a lungul anilor. Probabil nu te-ai fi gândit, dar ele sunt foarte potrivite chiar și în cazuri mai speciale, precum ar fi un incendiu sau alt fel de pagube.

Sisteme sunt echipate cu senzori de fum, ce vor detecta și alerta proprietarii și pompierii. Majoritatea sistemelor de anti efracție pot să fie legate la sisteme de alarmă împotriva furtului, putând alerta autoritățile de urgență în orice situație periculoasă.

Beneficiezi de reduceri

Cu ajutorul acestor sisteme de ultimă generație, vei beneficia de reduceri în cazul asigurărilor pentru proprietatea ta, indiferent că vorbim despre casa ta sau despre afacerea ta.

Multe companii îți vor oferi diverse promoții, deoarece sunt de părere că investiția într-un sistem de anti efracție este dovada clară că proprietarului îi pasă. Astfel, aceste reduceri te vor ajuta să economisești bani și timp.

Vei avea posibilitatea de a recupera o parte din investiție, mai exact din costul instalării sistemului de ultimă generație.

Folositoare în vacanță

Un sistem anti efracție este extrem de folositor inclusiv când proprietarii pleacă în vacanță pentru o perioadă mai lungă de timp. Sistemul se poate activa, monitorizând tot perimetrul.

Vei avea posibilitatea să verifici mereu ce se petrece prin intermediul unei aplicații care înregistrează în timp real. Îți va oferi o stare de spirit potrivită pentru o vacanță și te va ajuta să previi intruziunile în proprietatea ta, inclusiv de la sute de km depărtare.

Sunt ușor de gestionat

Sistemele de anti efracție sunt printre cele mai simple de folosit și gestionat, mai ales cele mai noi, care sunt dotate cu fel și fel de tehnologii suplimentare. Fiind moderne, dețin o interfață intuitivă și simplă de folosit.

Astfel, ai posibilitatea de a le controla tocmai de pe telefonul mobil sau un laptop, în funcție de plăcerile personale. Iar în cazul în care infractorii încearcă ceva, sistemele de anti efracție te vor anunța în cel mai scurt timp pentru a lua măsuri.

Astfel, aceste sisteme au devenit o necesitate, excelând de la stadiul de lux, fiind folosite atât de persoanele fizice, cât și de persoanele juridice.

Lasă un răspuns