Rochia de mireasă poate crea multe probleme | edenbride.ro

Dacă sunteți în plină planificare a nunții și vă întrebați unde să găsiți rochia visurilor tale și cum să alegi cel mai măgulitor design, ai ajuns la locul potrivit. Sunt articole care vor depăși normele tradiționale cu privire la ceea ce este „acceptabil” pentru tipul tău de corp, pentru a discuta despre cum să alegi o rochie de mireasă care să-ți flateze formă și să-ți arate cele mai mari trăsături. În loc să cumperi rochii de mireasă direct de pe podiumurile de nuntă și apoi să regreți, este de preferat să foloseșți bijuterii, pantofi și alte accesorii pentru a-ți aduce propria personalitate unică a unei rochii simple.

Cea mai bună alegere, din punctul meu de vedere, este să ai o rochie concepută doar pentru tine. Corsetul unui articol pe măsură poate fi schimbat pentru a oferi suportul potrivit. Topurile cu decolteu mai jos funcționează cel mai bine pentru doamnele cu sânii mai mici și mai plini de viață. Dacă vrei să arăți cel mai bine în ziua cea mare, amintește-ți că două jumătăți sunt mai frumoase decât un întreg atunci când îți îmbraci rochiile de mireasă. Poartă haine cu decolteu înalt și multe accesorii pentru a-ți evidenția partea superioară a corpului. O femeie mai înaltă arată superb în volumul masiv al unei rochii de bal.

 Silueta A-Line sau Princess este simplă și frumoasă, stilată după silueta pe care o produce. Majoritatea mireselor aleg formă A-line pentru că este universal atractivă și se potrivește minunat. O rochie cu talie imperiu este o opțiune grozavă dacă mireasă dorește să-și pună în evidență sânii. Deși o rochie coloană este atemporală, nu este extrem de iertătoare, ceea ce o face ideală pentru miresele zvelte. O rochie teacă poate prelungi proporțiile mireselor mici, dar nu există prea multe șanse de a ascunde defectele în acest gen de rochie.

Găsirea mărimii corecte

Ar putea fi o provocare găsirea mărimii corecte, deoarece fiecare designer de rochii de mireasă are propria sa diagramă de mărimi. Are atât pentru rochii la preț întreg cât și pentru rochii mireasă ieftine dacă bugetul nu este unul suficient de mare.

Folosește ghidul de mărimi al producătorului pentru a găsi o rochie care ți se potrivește bine pe bust, talie și șolduri după ce ai luat propriile măsurători. Dacă mărimea rochiei de mireasă este diferită de cea pe care o porți de obicei în afară nunților, nu fi surprins. Este esențial să fii sinceră cu tine însuți cu privire la progresul tău de reducere a greutății înainte de nuntă pentru a preveni orice șocuri neplăcute în ziua cea mare provocate de așteptări de neatins.

Nu aștepta dacă vrei ca rochia ta de mireasă să se potrivească perfect. Procesul de măsurare și potrivire poate dura până la șase săptămâni pentru că trebuie să se armonizează cu corpul tău.

Majoritatea rochiilor de mireasă ale mireselor vor necesita cel puțin o modificare modestă. Pentru cea mai bună potrivire, vizitează-ți croitorul în timp ce purtați lenjeria intimă și pantofii pe care i-ați purtat la nuntă. Decizia pe care o iei pentru rochia ta de mireasă este una dintre cele mai importante, deoarece va influența modul în care te simți în ziua ta cea mare. Alege o rochie de mireasă care să-ți flateze fizicul și să ți se potrivească bine, suficient încât să nu cadă, dar nici prea bună încât să nu poți tăia în acel tort de mireasă. Ar trebui să te simți ca o prințesă în ea.

Lasă un răspuns