Pentru că în ultima perioadă copiii nu mai știu să-și trăiască cea mai frumoasă perioadă din viață și aleg să se distreze jucându-se doar jocuri pe telefon sau pe calculator, cei de la BeKid.ro oferă jucării de exterior pentru copiii plini de energie și chef de joacă. Aceste accesorii sunt ideale pentru familiile care trăiesc la curte și vor ca cei micuți să fie sănătoși și să nu dezvolte o dependență de diferite device-uri. Observăm cu toții în cafenele, terase sau restaurante familii care vin însoțite și de cei micuți și aleg să îi țină ocupați prin cel mai nesănătos obicei – le dau celor mici telefonul iar aceștia se joacă jocuri video sau urmăresc desene animate pe tot parcursul șederii la localul respectiv. Acest obicei este foarte periculos, chiar dacă ne scapă, ca părinți, de grija lor atât timp cât vrem să socializă cu prietenii sau membrii familiei. Dependența, agresivitatea sau tulburările de somn sunt doar o mică parte din problemele care pot apărea dacă acest obicei este folosit pe termen lung.

Jucăriile și jocurile nu trebuiesc date uitării pentru că acestea le stimulează celor mici atât gândirea, creativitatea, cât și fizicul. Jucăriile de exterior sunt partenerul ideal pentru părinții care înțeleg toate aceste lucruri și care vor ca cel mic să crească cât mai sănătos și să se dezvolte exact cum aceștia au nevoie din toate punctele de vedere.

Fie că este vorba despre o trambulină sau un topogan, aceste accesorii de exterior îi pot face numai bine celui mic pentru că implică foarte multă mișcare în aer liber.

Este de preferat ca cel mic să fie învățat încă de la o vârstă fragedă să iasă cât mai mult afară, să se joace în aer liber, să alerge cât mai mult, să sară, să își pună mintea la contribuție, orice îl ține departe de gadget-urile care-i pot provoca dependență și nu-l stimulează așa cum ar avea nevoie la o vârstă mică.

O trambulină ca cea prezentată în imaginea de mai jos se poate cumpăra la un preț foarte bun și poate reprezenta un real motiv de bucurie în zilele frumoase pentru cel mic care are nevoie de mișcare. Pe lângă faptul că este foarte distractivă poate fi și un real motiv pentru

Un alt accesoriu care poate fi folosit cu succes de părinți pentru a-l ține pe cel mic ocupat într-un mod constructiv și educativ ar fi un cort pirat. Acest produs poate fi un real stimulent pentru imaginație și poate crea foarte multe povești și aventuri în mintea celui mic. Pe lângă faptul că are un aspect amuzant și dezvoltă cu succes jocurile imaginative, acest cort este și foarte ușor de asamblat.

Atunci când vremea nu permite joaca afară, cortul poate fi montat și în interior. A venit deja vremea rece, iar posibilitățile de distracție în afara casei, în curte sau în locurile special amenajate pentru copii sunt mult mai puține decât în perioada caldă din an.

Acestea sunt doar două exemple de jucării de exterior care îi fac copilăria celui mic mult mai interesantă și captivantă. Jocurile din curte poate dezvolta noi prietenii cu copiii vecinilor sau colegii de grădiniță, prietenii care pot dura pe toată durata vieții celui mic.

Sfatul nostru este că ar trebui să ne întoarcem la obiceiurile copilăriei noastre, celor care aparținem altei generații și care ne ocupam majoritatea timpului liber jucându-ne în aer liber, cu prietenii. Noi nu am avut atât de multe oportunități și jucării de exterior și totuși ne distram mult mai frumos și mai sănătos. Tehnologia este foarte bună dacă este folosită inteligent, nu trebuie să reprezinte doar un prilej prin care îi ținem pe cei mici ocupați.