blog general

Serviciul de creare magazin online iti poate revitaliza afacerea

In zilele noastre mediul online joaca un rol important in vietile fiecarei persoane. Inca de la cele mai fragede varste copiii intra in contact cu tehnologia, cartile, jucariile educative, cantecelele si multe altele fiind inlocuite cu un singur dispozitiv, si anume telefonul mobil. Utilitatea acestuia se datoreaza in mare parte internetului, locul unde accesarea informatiei sta la o distanta de doar cateva click-uri. 

Internetul indeplineste multiple functii reprezentand o mare de cunostinte, jocuri sau metode de socializare, iar toate dorintele si nevoile noastre devin posibile intr-un timp relativ scurt.   

creare magazin online
Creare magazin online – Blugento.ro

Tocmai aceste calitati ne incurajeaza sa substituim alte materiale ajutatoare cu internetul, rapiditatea si comoditatea fiind reprezentative pentru mediul online.

Aceste vizite dese ale tuturor treptelor de varsta au determinat promovarea sau chiar mutarea afacerilor strict in mediul online. Serviciul de creare magazin online este la mare cautare, iar ofertele sunt suficient de multe si avantajoase.

In asa fel, multe persoane pot vizualiza reclame cu referire la o anumita societate, produse ale acesteia, ba chiar doritorii pot verifica marfurile de care dispun anume comercianti,  plasand, prin urmare, comenzi online, deplasarea fizica nemaifiind necesara procurarii obiectelor sau a alimentelor.

Aceste afaceri online pot fi foarte benefice, nevoia de personal fiind una scazuta, sau deloc, in unele cazuri in care antreprenori aleg sa isi gestioneze singuri intreaga afacere, cu sau fara ajutorul familiei.

Prin urmare, deschiderea, transferarea unei afaceri deja existente sau suplimentarea afacerii fizice prin adaugirea unui site oficial, avand acelasi obiect de activitate, insa dispunand de o promovare mai puternica si mai larg raspandita.

Ei bine, aceste actiuni se pot materializa prin parteneriatul cu o societate ce are ca obiect de activitate creare magazin online ca Blugento, ce ofera toate functiile necesare unui magazin online.

Avantajele serviciului de creare magazin online

 • Programul de functionare

Vietile noastre sunt tot mai pline, timpul de relaxare zilnic fiind redus. Datorita aglomeratiei cotidiene, cumparaturile devin un chin. Insa, prin detinerea unui magazin online, clientii pot verifica produsele disponibile la orice ora din zi si din noapte, programul de functionarea fiind non-stop. Datorita acestei calitati din ce in ce mai multe persoane aleg sa faca cumparaturi online in detrimentul celor clasice.

 • Cheltuieli reduse considerabil

Daca primul beneficiu din lista se adresa clientilor, ei bine, acesta este pentru antreprenori. Cheltuielile cu personalul, utilitatile sau chiria ies din start din schema cand vine vorba de o societate din mediul online.

Personalul poate fi redus considerabil sau chiar in formula completa, dupa preferinta detinatorului firmei.

 • Pomovare gratuita

Multumita social media, in timpurile noastre este mult mai usor pentru a realiza cresterea notorietatii unei societati. Crearea paginilor este gratuita, prin urmare, singurul aspect ce trebuie luat in considerare este modul de administrare a paginilor, activitate ridicata si postari multiple menite sa atraga atentia.

 • Feedback realist

Atunci cand clientii se afla fata in fata cu un angajat ce realizeaza un studiu de piata, acesta se simte oarecum stramtorat sa ofere un feedback cat mai bun, lasand in urma aspectele negative. Insa, cand vine vorba de completarea unui chestionar online, cumparatorii se simt liberi sa se exprime, prin urmare rezultand un feedback realist, ce poate fi utilizat ulterior ca indreptar.   

 • Comoditatea ca premisa

Online = comod. Cumparaturile online sunt mult mai lejere decat cele fizice, comenzile facandu-se cu usurinta, iar timpul de livrare fiind relativ mic.

In era tehnologiei, magazinele online sunt cele mai bune optiuni pentru care pot opta atat clientii, cat si antreprenorii, pentru satisfacerea reciproca a nevoilor.  

Daca si tu esti in cautarea serviciilor de creare magazin online, nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Blugento!

Blugento SA

Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: RO36072180

Blugento este un produs al Blugento SA

Vânzări și Relații cu clienții

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401

E-mail: contact@blugento.ro

2 Comments

 1. Alina

  Multumesc pentru informatie!

  • lavorbitorscrie

   Dacă-ți faci timp să citești un articol vei avea mai multe de câștigat. Un comentariu inteligent va stârni curiozitate, lumea va da click pe link-ul tău, eu îți voi răspunde, deci îți vei îndeplini mai repede obiectivul.

   Poți face link building de calitate și în comentarii, dar nu astfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 La Vorbitor

Theme by Anders NorenUp ↑