Sfaturi de cumpărare pentru calculatoare recondiționate | unick.ro

Luați în considerare achiziționarea unui calculator recondiționat dacă achiziționarea unor laptopuri second hand sau computere noi este în afară bugetului stabilit. Pc-urile recondiționate sunt adesea cu 30 până la 50% mai puțin costisitoare decât computerele noi. Există site-uri specializate pentru a cumpăra laptopuri recondiționate într-o stare foarte bună.

Ce este un calculator care a fost recondiționat?

Dacă un computer este etichetat ca recondiționat, înseamnă de obicei că unul dintre următoarele, a fost o întoarcere de la un consumator, iar magazinul nu poate să-l vândă ca nou. Vânzătorul l-a reparat după ce nu a trecut de verificările de calitate ale producătorului sau a provenit dintr-o comandă care fusese anulată. Îmbunătățirile actuale ale modelului sunt adesea cosmetice, cum ar fi o viață mai bună a bateriei  sau rezoluții mai mari ale ecranului.

Ce include un pc second hand?

Un afișaj, un sistem de operare, cum ar fi Windows 10, un DVD sau un player Blu-ray, o placă de rețea fără fir și un cablu de alimentare pe care le dețin și majoritatea pc-urilor recondiționate. Află exact ce obți și cât va costa adăugarea accesoriilor, hardware-ului și software-ului necesar pentru a pune în funcțiune noul tău calculator.

Este indicat să cumperi un computer care a fost recondiționat?

În general, calculatoarele recondiționate le lipsește cea mai recentă tehnologie observată la computerele noi. Probabil că îl vei putea înlocui cu un computer mai vechi dacă îl utilizezi doar pentru accesarea web, verificarea e-mailului și procesarea de text. Jocul online, pe de altă parte, necesită multă memorie RAM și putere de procesare CPU, astfel încât și un computer recondiționat poate să fie suficient pentru jucători. Un computer recondiționat poate fi achiziționat direct de la producător sau printr-un furnizor. Calculatoarele second hand indeplinescu toate specificațiile originale. Este o idee bună să comparați specificațiile produselor recondiționate și ale celor noi pentru a vedea care sunt diferențele între cele două produse. În loc să cumpărați de pe piață neagră produse noi, rămâneți cu magazine și producători recunoscuți cărora li se permite să vândă atât calculatoare noi cât și calculatoare second hand.

Căutați online calculatorul dorit folosind numărul de model pentru a verifica dacă prețul recondiționat este o ofertă rezonabilă. În anumite circumstanțe, un calculator second hand  va fi recondiționat și mai puțin costisitor decât unul vândut direct de către proprietar. Produsul vândut de către diferiți furnizori va veni împreună cu o garanție. În timp ce prețul total al unui computer recondiționat este potrivit pentru economisirea costurilor, garanția este ceea ce contează pe termen lung. Multe PC-uri recondiționate vin cu garanții de 12 luni. De asemenea, este esențial să înțelegeți cât de repede se poate ocupa compania de laptop-urile recondiționate pe care le returnați în garanție. Ar trebui să puteți obține aceste informații căutând numele vânzătorului pe internet.

Într-o lume ideală, laptopurile recondiționate ar fi acoperite pentru aceeași perioadă de timp ca și dispozitivele noi. Firmele de renume care vând laptopuri recondiționate, de exemplu, pot oferi o garanție de trei până la doisprezece luni a producătorului și cu planuri de servicii extinse opționale.

Lasă un răspuns