Sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus

sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus

Pentru ca a venit primavara si urmeaza sa lasam hainele groase in dulapul pe care nu-l deschidem atat de des, trebuie sa acordam toata atentia noastra modului in care aratam deoarece aspectul nostru poate spune mai multe lucruri despre noi decat ne-am putea dori. Asadar, este indicat sa ne apucam mai din timp de o dieta dukan sau una care sa ni se potriveasca cu adevarat, asta pentru a arata in modul dorit de noi atunci cand sezonul estival incepe si trebuie sa renuntam de tot la haine. Iar lucrurile nu sunt deloc complicate atata timp cat noi avem vointa si credem destul de mult in ideea ca vom slabi si vom arata bine, in primul rand pentru noi, iar in al doilea rand, pentru cei din jurul nostru. Si mai trebuie sa credem si in adevarul devenit cliseu “un corp frumos inseamna un corp sanatos”.

3 sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus

1. Alegeti o dieta care vi se potriveste
Nu toate dietele sunt potrivite pentru voi, de aceea trebuie sa consultati un medic specialist inainte sa va alegeti regimul alimentar pe care urmeaza sa-l respectati cu strictete. De cele mai multe ori, tindem sa renuntam la anumite diete si sa revenim la un stil de viata complet nesanatos deoarece rezultatele intarzie sa apara tocmai din motivul precizat in subtitlu. Printre cele mai populare diete se enumara si dieta keto.

2. Faceti multa miscare, nu doar pentru ca o sa slabiti, ci pentru ca o sa va simtiti mult mai bine
Sportul este sanatos si trebuie practicat tocmai din acest motiv. Pe langa faptul ca va ajuta sa aveti un corp frumos, o sa va simtiti mult mai bine atat fizic, cat si psihic.

3. Cantarul trebuie sa fie prietenul vostru
Incercati sa notati progresele pe un carnetel, tocmai pentru a va motiva cu rezultatele si pentru a va incuraja sa faceti mai mult sport pentru progrese mai rapide.

Un comentariu la „Sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus”

Lasă un răspuns