Suzeta nu este de speriat, mai ales dacă este una pentru fructe

Suzeta pentru fructe

Pentru o vreme, părinții aflaseră despre suzete și se bucurau de faptul că pot trăi câteva momente de liniște. Pe urmă au venit toate teoriile controversate despre cum și cât de mult afectează suzeta, folosită prea des sau timp prea îndelungat. Desigur că mulți părinți s-au speriat și au catalogat deja suzeta ca fiind un bau bau. Așa să fie oare? Timpul a mai trecut, suzetele s-au mai schimbat, în sensul în care producătorii au venit cu tot felul de modificări.

Suzetele în varianta mai modernă să spunem nu sunt de speriat, mai ales dacă vorbim despre suzeta pentru fructe. La Little Prints sunt disponibile și iată despre ce este vorba.

Suzeta pentru fructe, ideală pentru gustări sănătoase

Teama multor părinți este ca un bebeluș să nu se înece cu o bucată prea mare de mâncare. Dacă și dacă, știm povestea. Riscul este cu atât mai mare, cu cât este un bebeluș pofticios și consumă fructe moi. Le poate mânca în voie, mai ales dacă este folosită suzeta pentru fructe. Aceasta permite ca celui mic să îi fie servit aproape orice tip de fruct. Dar nu va avea risc să muște bucăți mari din el, pentru că suzeta acționează ca o sită. Permite ca sucul și parte din pulpa fructului să fie stoarse și efectiv consumate, nu însă bucățile mari sau semințele fructelor spre exemplu.

De asemenea, contrar denumirii sale, din aceasta pot fi servite fel și fel de produse alimentare, sub formă de piure mai ales.

O astfel de suzetă poate fi comandată de la Little Prints și vine cu trei tipuri de tetine, astfel încât să fie aleasă cea potrivită, în funcție de vârsta bebelușului. Asta înseamnă posibilitatea de a utiliza acest tip de suzetă încă din prima lună de diversificare și până la un an. Are și capac de protecție, astfel încât tetina să fie mai bine protejată și să fie evitate contactul cu diversele tipuri de suprafețe.

Cât costă o suzetă de fructe?

Un cost modic, de sub 50 de lei. În plus, vin în diverse forme și vor fi o atracție imediată pentru cel mic. Există preocuparea ca bebelușului să nu îi placă o astfel de suzetă? Merită încercată totuși, pentru a bifa și gustarea sănătoasă în fiecare zi, din luna în care începe să consume și alimente solide.

Este prevăzută cu mâner, bebelușii o poți ține în mână, ceea ce le dă și sentimentul de siguranță și control. Vor experimenta mâncatul fără ajutor, așadar fără să subestimăm acest lucru, bebelușii pot fi încurajați de acest aspect.

De la Little Prints pot fi de asemenea comandate haine, accesorii, implicit cele de cap, cum sunt adorabilele fundițe sau turbane. Găsim aici și cărucioare, pătuțuri sau alte accesorii și produse premium, perfecte pentru călătoria părintelui în noua sa aventură, dar mai ales perfecte pentru pielea delicată a celor mici. În această perioadă sunt tot felul de reduceri, așadar profită de ocazie și comandă!

Contact:

Lasă un răspuns