De multe ori intr-un an suntem pusi intr-o situatie complicata, o situatie in care trebuie sa ne gandim la un cadou pentru o persoana draga sau pentru un intreg colectiv. Un cadou trebuie sa semnifice ceva, desigur pentru persoanele dragi iar pentru persoanele dintr-o firma se ofera cadouri corporate cat mai utile si interesante, desigur cadourie corportate trebuie sa fie cat mai accesibile pentru fiecare companie. Sa las deoparte cadourile corporate si sa trec direct la cele mai cautate cadouri din ultima vreme si anume tricouri personalizate online, sunt cautate deoarece se pot personaliza tricouri foarte usor, la un pret decent. Sincer, am oferit chiar si unele cadouri dintr-un sex shop la mai multe majorate.

Am personalizat si eu de multe ori tricouri, de multe ori am personalizat cu adresa unor proiecte pentru cresterea vizibilitati url-ului, am avut un rezultat foarte bun pe urma tricourilor personalizate si m-am gandit ca un tricou poate sa fie mult mai mult decat un tricou personalizat, poate sa fie cu succes si un cadou pentru o persoana draga. Atunci cand vine vorba de daruit un tricou personalizat trebuie sa ne gandim la ceea ce dorim sa imprimam pe tricou, fie un text interesant sau o poza personala, de multe ori o poza personala cu un text interesant este mult mai mult decat un cadou foarte reusit.

Imi plac foarte mult sa ofer cadouri speciale, prin cadouri speciale ma refer strict la cadouri interesante precum cana cu tabla de scris, catsuit plasa neagra, disc zburator si asa mai departe. De curand am facut cadou unui prieten, un spray cu otet si ulei in forma de stingator de incendiu, un astfel de cadou il consider un cadou special care nu prea este cautat dar este foarte interesant. Cred ca toate aceste cadouri sunt speciale, fie ca e vorba de cadouri corporate, tricouri personalizate sau cadouri speciale.