Agende personalizate – secretul oamenilor de succes pentru o viata mai organizata

agende personalizate

Cu totii avem exemple de oameni pe care ii urmarim pentru activitatea lor din diverse domenii. Oamenii de afaceri au avut intotdeauna talentul de a se face apreciati pentru viata pe care o duc si lucrurile pe care le detin. Aceastia sunt apreciati si pentru modul in care lucreaza, iar acest aspect este analizat mai ales de tineri sau de cei care-si doresc sa duca o viata mai buna. Poate pare un lucru marunt, dar trebuie sa stim ca in fiecare geanta a unui om de afaceri se vor gasi mai multe agende personalizate pe care sunt notate task-uri zilnice si obiective de viitor.

O sa descoperim impreuna in acest articol de ce este important sa folosim agende personalizate si cum va pot ajuta aceste materiale sa aveti o viata mai organizata si lipsita de stres. Inainte de toate, trebuie sa mentionam faptul ca scrisul de mana va fi intotdeauna mai bine retinut de creierul nostru decat lucrurile pe care le tastam pe telefon. De aceea, niciodata notitele din telefon nu vor fi la fel de eficiente precum o agenda pe care ne notam lucruri cu pixul sau stiloul.

De ce folosesc oamenii de afaceri agende personalizate?

Oamenii de afaceri sunt intotdeauna ocupati cu metode prin care-si pot dezvolta business-urile. In plus, pentru a intretine o afacere profitabila este important sa identificam cele mai bune si rapide solutii, dar si sa avem zilnic intalniri importante de afaceri. Toate aceste obiective trebuie sa fie notate deoarece riscam sa le uitam atunci cand numarul lor creste.

Cu siguranta putem tine minte doua intalniri dintr-o zi, dar daca numarul lor este mai mare, riscam sa uitam ora si locul pe care l-am stabilit. Fata de persoana cealalta, faptul ca intarziem sau uitam complet de intalnire poate spune multe lucruri. Uitand aceste aspecte in mod regulat nu vom face decat sa ne compromitem imaginea si afacerea pe care o conducem.

Sunt o multime de agende personalizate pe care ne putem nota activitatile zilnice. Astfel avem o evidenta clara asupra lucrurilor pe care am reusit sa le ducem la bun sfarsit, dar si asupra celor pe care trebuie sa le indeplinim in viitor. Fiecare task indeplinit trebuie sa fie bifat, iar fiecare obiectiv mare va fi impartit in mai multi pasi mici. Sunt cateva reguli simple, dar care fac diferenta dintre o viata organizata si una condusa de haos.

Cum te poate ajuta o agenda sa devii mai productiv si mai organizat?

Ne folosim creierul in fiecare secunda din zi. Atunci cand ne lasam condusi de emotii riscam sa pierdem din memorie informatii valoroase. Notand fiecare lucru pe care trebuie sa-l facem vom avea intotdeauna o imagine de ansamblu asupra activitatii noastre.

Oamenii de succes obisnuiesc sa foloseasca agende personalizate pe care-si planifica fiecare zi sau pe care-si noteaza lucruri importante despre afacerile lor. Agendele sunt tinute intotdeauna in apropiere, iar de-a lungul zilei va fi analizata si completata cu noi detalii.

Un comentariu la „Agende personalizate – secretul oamenilor de succes pentru o viata mai organizata”

Lasă un răspuns