Geanta este marele aliat în aspectul nostru de zi cu zi. O piesă capabilă să schimbe stilul unei ținute și, bineînțeles, însoțitorul nostru infailibil, în care să păstrăm toate obiectele personale, deci este o completare specială a noastră și a look-ului nostru. Deși sarcina lor principală este să fie utilă, uneori specialiștii în genți de damă pariază și pe designul acestor piese.

Modelele clasice vor fi întotdeauna la modă, iar aici ne referim la gențile maxi, de exemplu.  perfect. De asemenea, cele ce au lanț nu se vor demoda nici acestea. Există, de asemenea, genți pentru anumite anotimpuri, tendințe în care se merită să se investească. Și, ca și în cazul pantofilor, aceste piese fac parte din topul preferințelor doamnelor, de orice vârstă. De aceea, vom vedea modele ce sunt în trend anul acesta și care promit să monopolizeze magazinele de specialitate.

Ce genți de damă să porți în toamna anului 2022?

  • Genți mici, de umăr

Într-o varietate de modele, cu lanț sau alte accesorii, gențile de umăr se numără printre cele mai des purtate. Un model aparte este tipul care poate fi purtat atât pe umăr, cât și pe mână.

  • Genți maxi

Gențile maxi pot fi folosite pentru mai multe scopuri, putându-se adapta în aproape orice tip de ținută. De asemenea, pot fi folosite ca geantă de antrenament sau pentru plajă. Imaginația este nelimitată când vine vorba de acest model. Indiferent de sezon, acest tip de geantă se va menține la modă.

  • Gențile tip portofel

Sunt un tip de geantă mică, ce se seamănă izbitor cu un portofel. Gențile de acest gen sunt adoptate în special la ținutele casual, sport, pentru plimbări. Dacă vă este străin acest model, aici veți afla despre ce este vorba.

  • Genți office

Unele se remarcă prin simplitate (1-2 compartimente, fără accesorii sofisticate), în timp ce altele au detalii remarcabile, ce ies în evidență cu ușurință.

  • Genți în culori metalizate

Culorile metalice fac parte din tendințele care vor fi valabile în acest an, deoarece tonurile luminoase și vibrante vor fi opțiunea ideală pentru a ieși în evidență. Dacă un look accesorizat cu o geantă de paiete, sclipici sau culori metalice vă face să vă simțiți ieșită din tipare, nu vă gândiți la asta și lăsați-vă purtați de această tendință.

  • Genți cu puf

Acestea sunt una dintre tendințele care a pășit puternic pe podiumurile de modă, pentru că totul pare să indice că stilul ”Teddy Bear” (ursuleț de pluș) nu trece, dar evoluează pentru ca noi să nu renunțăm la acest tip de geantă. Așa că, dacă doriți să faceți parte din această tendință drăguță și glam, nu ezitați să adaugați un astfel de model cu puf în colecție.

Geanta a reușit să devină unul dintre accesoriile fundamentale ale tuturor stilurilor, deoarece este practică, versatilă și foarte confortabilă atunci când vine vorba de capacitatea de a transporta elementele de bază de la zi la zi și de a ne face să ieșim în evidență. Prin urmare, investiția într-o astfel de piesă este o garanție a succesului și chiar mai mult atunci când putem jongla cu noi versiuni îmbunătățite.