Corpuri de iluminat LED de la eOrion

LED-ul reprezintă o sursă de lumină mai mică ca mărime și care este însoțită de un circuit electric. Acestea se găsesc în diferite culori precum albastru, roșu sau verde, culori ce permit combinarea pentru a produce orice altă culoare. Acestea depind de asemenea și de materialul folosit, iar astfel se crează electroluminescența.

eOrion.ro este un site cu corpuri de iluminat LED de inalta calitate care va poate oferi solutiile de care aveti nevoie.

Cele  mai căutate corpuri de iluminat LED

Spoturi LED – Acestea au forme reduse, sunt fixe sau mobile, perfecte pentru cei care vor să-și decoreze casa într-un stil modern.  Dacă alegi să-ți montezi spoturi LED în locuința ta, vei avea parte de durabilitate și aspect elegant. Le puteți instala în tavan beton, tavan casetat sau tavan fals, oriunde este nevoie de lumină, chiar pe un mobilier din dormitor sau sufragerie.

Spoturi instalate pe șine combină designul și economia de energie. Linia noastră completă de spoturi monofazate sau trifazate pe șină înlocuiește foarte eficient halogenurile metalice. Ele se poziționează în sufragerie, în bucătărie sau de asemenea sunt ideale pentru magazine sau orice spațiu care utilizează iluminatul profesional pentru a evidenția anumite zone sau produse în special.

Benzi LED – Reprezintă o variantă modernă de a-ți decora casa, chiar în cele mai mici colțuri. Acestea pot fi utilizate pe mobilă, perete sau chiar obiectele de care vă folosiți în casă de dimensiuni mai mari. De diferite dimensiuni și culori, nu exista loc în care să nu folosești banda LED. Vasta varietate de benzi LED pe care le oferim, acoperă toate modelele și tipurile acestor corpuri de iluminat disponibile în prezent pe piață. Sunt foarte ușor de instalat și unele modele adezive pot fi utilizate pentru multe aplicații de interior sau exterior în funcție de model.

Profile banda LED – Creatorii de design interior preferă profile de aluminiu de bandă LED din puct de vedere estetic și mai ales al siguranței. Profilele din aluminiu sunt utilizate pentru instalarea benzilor cu LED-uri, protejându-le astfel de praf, șocuri și umiditate, oferind în același timp un finisaj profesional instalațiilor. Montarea benzii LED în profil este foarte simplă. Profilele noastre sunt potrivite pentru instalații de bandă rigidă sau flexibilă și sunt ideale pentru decorare.

Panouri LED – Datorită tehnologiei avansate și al design-ului modern și elegant, panourile LED sunt inovatoare. Marile economii de electricitate se cunosc din prima lună de utilizare, iar lumina este mai bună și culorile sunt puse în valoare. Principalul avantaj este ușurința montajului, va trebui doar să scoateți țigla din tavan, să conectați corpul de iluminat cu LED la curent cu transformatorul furnizat împreună cu panoul și să îl așezați în spațiul gol.

Panourile LED sunt soluția perfectă pentru a ilumina un birou, o afacere, un hotel datorită designului său elegant și discret, precum și a performanțelor luminoase ridicate.

Proiectoare LED – Iluminare puternică și de calitate în toate mediile. Proiectoarele cu LED sunt produse de înaltă calitate care oferă iluminat de mare putere pentru utilizări în principal comerciale sau industriale. Acestea oferă iluminat profesional de o calitate excelentă și care consumă foarte puțină energie în comparație cu spoturile cu halogen convenționale. Proiectoarele LED pentru exterior sunt corpuri de iluminat rezistente și impermeabile, ideale pentru iluminarea fațadelor, pereților, ușilor, panourilor, grădinilor, parcărilor chiar și în spații interioare, precum în clădiri industriale, depozite și zone de lucru.

Deși oferim unul dintre cele mai complete cataloage de pe piața iluminatului cu LED-uri, cu o gamă largă de lămpi și corpuri de iluminat de tot felul, nu ezitați să ne contactați direct dacă nu găsiți ceea ce căutați pe site-ul nostru eOrion.ro. Dacă sunteți în căutarea unui model specific sau a unor caracteristici tehnice specifice, contactați-ne la departamentul nostru de achiziții care va face tot posibilul pentru a găsi produsul de care aveți nevoie, cu garanția de calitate doar pe eOrion.ro

Date de contact:

Lasă un răspuns