Despre acest blog

Acest blog este un blog general pe care voi posta diferite articole din orice domeniu de activitate. Mă simt dator să spun că actualul blog nu are nici cea mai mică legătură cu precedentul care a fost creat pe acest domeniu. Mă simt mândru să fiu posesorul unui domeniu cu vechime, un domeniu atât de cunoscut și care încă mai este căutat de o bună parte din cititori, dar nu voi încerca în niciun fel să mă folosesc de tot ce a creat vechiul blogger deținător de la-vorbitor.ro în jurul acestui domeniu.

Îmi place mult blogosfera și încerc să devin din ce în ce mai bun în acest domeniu. Sunt un blogger care cochetează cu acest domeniu de câțiva ani buni, dar care nu a reușit să se remarce într-un mod deosebit. Am un număr relativ mic de cititori, dar cu ajutorul acestui blog, pe care voi muta oarecum povara grea ce nu m-a lăsat să mă dezvolt la măsura așteptărilor mele pe vechiul blog (este vorba în mare parte de colaborări, deci nu o să fie nimic de speriat dacă voi mai posta aici câteva articole cu link-uri care vor face publicitate diferitor proiecte din mediul online).

Nu țin să-mi precizez numele, dar nici nu îmi voi ascunde adevărata identitate în caz că va interesa pe cineva. Sper ca toate proiectele mele, inclusiv acesta, să evolueze cât mai frumos și ideile mele legate de mediul online să prindă contur.

Voi încerca să postez cât mai des, atât articole scrise de mine, cât și alte articole scrise de unii writeri cu care colaborez. Mi-am propus să postez minim 1 articol pe săptămână pe acest blog, articolele vor conține minim 250 de cuvinte, vor și scrise cu diacritice și vor aborda toate domeniile.

Lasă un răspuns