Am zis și voi mai zice multă vreme de aici încolo, eu nu mă consinder blogger cu toate că mai e puțin și fac 6 luni de blogging. Totuși aceste câteva zeci de minute și uneori chiar ore petrecute pe zi cu pagina ”Adaugă un articol” se pare că m-au ajutat destul de mult.

După cum ziceam și pe pagina Despre mine blogul l-am făcut în principal pentru a scăpa de timiditate. Dacă stau puțin și mă gândesc acest lucru a funcționat. Timiditatea nu a dispărut în totalitate însa față de cum eram înainte acum nu mă simt la fel de blocat ca înainte. Blogul m-a ajutat foarte mult să pot vorbi liber, să ma exprim fără probleme și fără frică. Totuși încă nu mă pot prezenta în fața mai multor persoane (peste 30) și să vorbesc liber însă sunt singur că atunci când voi face un an de blogging mă voi putea lăuda cu acest lucru.

În aceste 6 luni de zile mi-am îmbogățit vizibil vocabularul, am învățat să scriu cât mai plăcut, fapt care mă bucură cel mai mult. La fel ca în cazul timidității, știu că și la acest capitol lucrurile vor evolua însă totul ține doar de mine. Am invatat sa scriu atat despre un sex shop, cat si despre o carte interesanta.

Cel mai frumos lucru atunci când ai un blog este că incepi să cunoști tot mai multă lume cu pasiuni comune. Ce e mai frumos decât o mână de oameni cărora să le placă același lucru? Mai frumos e atunci când pe acești oameni ajungi să îi cunoști în realitate. Mă pot lăuda după blogmeet-ul care a avut loc recent la Botoșani că am cunoscut foarte multă lume buna. Lume faină așa cum îmi place mie să le spun. Oameni faini cu care chiar ai ce vorbi, oameni care au opinii inteligente de zis, oameni cu care atunci când începi o discuție aceasta poate dura ore bune.

A ajuns să îmi placă a naibii de mult ceea ce fac. Am o dorință arzătoare de a scrie, vreau să scriu.. îmi place să scriu și voi scrie multă vreme despre orice imi trece prin minte, chiar si despre vreo crema orgasm daca mie imi starneste vreo parere. Mai ales după ce am citit articolul lui Marius pot spune că nu am simțit încă nimic din influențele blogging-ului. De asemenea aproape am terminat cartea Conversații libere care m-a făcut să ma simt atât de mândru că scriu pe blog. (Eu nu sunt blogger, eu doar scriu pe blog)

Deci dacă vrei să îți faci un blog însă nu ai destul curaj îți recomand sa îți faci chiar acum blogul tău și să începi să scrii, nu vei regreta acest lucru.