Nu toti soferii sunt responsabili

Vad zilnic in trafic foarte multi soferi care nu sunt deloc responsabili. Chiar daca experienta in sofat nu-mi permite sa cataloghez alti participanti la trafic, nu pot sa trec cu vederea un sofer care are in masina un copil si masina nu este dotata cu un scaun special. Daca partea financiara este cea care ii face sa plece la drum complet nepregatiti, nu ii putem scuza, deoarece am gasit un scaun 0-25 kg online la un pret foarte bun. Cand vine vorba de siguranta, nu cred ca ar trebui sa punem un accent foarte mare pe parte materiala, mai ales cand vine vorba de siguranta copilului tau.

Copilul tau trebuie sa beneficieze de cele mai bune lucruri, cel putin asa gandesc eu la momentul actual si sper sa nu-mi schimb aceasta gandire niciodata. Din moment ce tu ai considerat ca iti permiti sa transporti un copil intr-o masina, este clar ca te-ai gandit si la eventualele consecinte neplacute pe care le poti avea in anumite situatii. Astfel, cand stii ca un scaun special pentru copii poate salva o viata, lejeritatea sau banii nu cred ca ar trebui sa reprezinte o probleme pentru niciunul dintre noi.

Imi place sa vad si sa cunosc oameni responsabili si organizati pentru ca stiu ca am de invatat foarte multe lucruri de la ei. Mereu i-am criticat pe cei care fac lucruri fara sa se gandeasca nicio secunda inainte de a pleca la un anumit drum.

O masina este o responsabilitate foarte mare si eu o aseman mereu cu o arma alba care iti poate lua viata in cateva secunde. Trebuie sa luam lucrurile de acest gen mult mai in serios si sa ne gandim de doua ori inainte sa facem o manevra periculoasa pentru ca nu punem in pericol doar viata noastra, ci si a celor din jurul nostru.

Lasă un răspuns