Asa cum un croitor obisnuit difera de unul de la o casa de moda si fotografii pot fi banali sau de elita. Fotograful de elita se cunoaste la primul contact cu cartea lui de vizita, adica site-ul oficial.

In cazul in care ai nevoie de fotograf Bucuresti de elita, ti-l recomanda pe Cotea Razvan. Intra pe site-ul lui sau analizeaza cartea de vizita virtuala si convinge-te!

Dupa cum ziua buna se cunoaste de dimineata si furnizorul de servicii se cunoaste dupa pagina sa de prezentare care trebuie sa:
-fie structurata excelent. De la prezentarea scurta si esentiala pentru a surprinde calitatile fotografului si ale serviciilor sale, se trece la piesele de mare finete din protofoliu, apoi la galerie si servicii foto-video, unde se afla munca de-o viata a lui Razvan, serviciile oferite, blog si contact.
– corect scrisa. Greselile de orice natura descalifica, indiferent de ocupatia celui care prezinta cartea de vizita.
-furnizeze dovezi materiale despre calitatile fotografului de elita. Fiecare poza poate fi vedeta unei expozitii sau numele unei picturi celebre fiind o capodopera in sine. Cine nu s-ar bucura sa aiba un asa fotograf la nunta?
-sa convinga. Dupa tot ce vezi, nu iesi, pana nu esti sigur de o programare.
-sa ofere prilejul vizitatorului de a contacta facil furnizorul de servicii. Pe site-ul amintit sunt trei cai diferite si rapide de acces la serviciile profesionistului: telefonic, prin trimiterea unui e-mail prin posta electronica si prin formularul de contact pus la indemna.

La toate acestea se adauga si onestitatea legata de precizari privind preturile. Razvan Cotea explica pe intelesul tuturor ca pretul muncii sale de artist, de posesor al unor echipamente de ultima generatie, al unei indelungate experiente in domeniu si de absolvent al cursurilor de fotografie si al profesionistului informat permanent despre ceea ce apare nou in domeniu fiind un participant omniprezent la targurile de profil din strainatate nu pot fi fixe. Variabilele care stabilesc onorariul sunt:
-distanta fata de Bucuresti a orasului in care are loc nunta
-unde se fac fotografiile
-pachetul solicitat (costa mai mult serviciile complete foto-video)
-numarul albumelor cerute si calitatea acestora (calitatea hartiei, materialul din care sunt facute copertele: material textile, piele ecologica sau piele naturala, fina).

Atat evaluarile clientilor, cat si povestea pe care o spune fiecare poza in parte demonstreaza inalta clasa a lui Razvan printre fotografii Romaniei. De pilda o poza este facuta pe o sosea ce serpuieste printre munti. Este foarte posibil sa fie Transfagarasanu. Simbolistica face din aceasta imagine simpla o reprezentare parabolica a vietii de cuplu. Sunt fericiti, se tin in brate si se privesc in ochi, iar soarele se duce la culcare. De o parte si de alta isi arata crestele muntii, iar ei se asigura ca vor fi de neinvins impreuna inainte de a parcurge traseul greu al casniciei.

O alta imagine surprinde mireasa mabgaindu-si animalul de companies i asigurandu-l ca va fi la fel de iubit ca si pana acum, iar el parca ii spune:”Draga, cine te iubeste sa te iubeasca la pachet cu animalul tau de companie cu tot si cine te ia sa te ia cu mine! Stii fosrte bine citatul conform caruia daca iubesti pe cinava, ii iubesti si cainele!”