Inchiriere ecrane led – O solutie imbatabila pentru publicitate si divertisment

inchiriere ecrane led

Ecranele LED de inchiriat pentru standuri de expozitie si intalniri sunt  panouri care afiseaza imagini si videoclipuri la  rezolutie inalta si cu o luminozitate mai buna decat multe alte dispozitive, precum monitoarele si proiectoarele traditionale, pe care continutul nu poate fi vazut corect. Acest lucru se intampla, pentru ca exista o lipsa de luminozitate calitativa sau din cauza reflexiilor enervante pe ecrane. Inchiriind ecrane LED, obtii o solutie imbatabila pentru divertisment si publicitate. Ecranele led de inchiriat sunt ideale pentru vizitatorii profesionisti de la congrese sau expozitii, care au nevoie de ecrane usor de transportat si de montat, pentru a putea transporta si instala comod panourile dintr-un loc in altul in orice moment.

Inchiriere ecrane led – Domenii de aplicare

Ecranele LED sunt concepute pentru a permite profesionistilor care isi prezinta produsele si serviciile la targuri si congrese, sa-si promoveze impresionant toate ofertele in format mare. Ecranele led de inchiriat sunt ideale si pentru furnizorii de echipamente audiovizuale implicate in organizarea de concerte, prezentari sau evenimente promotionale si care inchiriaza astfel de ecrane unor terti. Cu ecrane led inchiriate poti  atrage atentia asupra ta la evenimente private sau evenimente publice.  Dimensiunea ecranului poate fi configurata si ajustata, facand ca ecranele sa fie o optiune foarte versatila pentru profesionistii din domeniul audiovizualului.

Sistemul de montare modular si electronica inteligenta permit reglarea flexibila si usoara a dimensiunii ecranelor. Tot ce trebuie sa faci este sa asamblezi rafturile sau ramele cu LED-uri de care ai nevoie pentru dimensiunile necesare si astfel, sa fii gata sa imparti ecranul mare de inchiriat in cateva mai mici. Un alt beneficiu semnificativ al ecranelor LED de inchiriat este  rezolutia lor ridicata si calitatea excelenta a imaginii,  care este la egalitate cu cele mai bune ecrane LED fixe. Datorita caracteristicilor tehnice avansate, acestea permit o vizualizare de prima clasa a continutului video, chiar si in aer liber si in lumina puternica a soarelui.

Usor si rapid de montat si demontat

Ecranele de inchiriat trebuie sa fie rapid si usor de dezasamblat si asamblat.
Prin urmare, este foarte important ca mecanismele sa fie durabile si robuste si ca functionalitatea sa nu scada dupa mai multe procese de asamblare. Din pacate acest lucru se intampla foarte des cu ecranele simple de inchiriat si vizualizarea corecta este uneori sever restrictionata. Sistemele de asamblare rapida Visual Led sunt concepute pentru a  rezista la mii  de asamblari si dezasamblari  fara uzura semnificativa.

Exista o gama larga de utilizari posibile pentru ecranele de inchiriat. Pentru ca poti inchiria ecrane LED, poti beneficia de multe avantaje. Spre deosebire de peretii video si proiectoarele folosite in trecut, ecranele LED Curb IP65 de inchiriat de astazi sunt mult mai mari si mai luminoase, atragand interesul multor participanti la evenimente. Deoarece acesta este un produs nou, inchirierea tinde sa fie o varianta optima pentru multe companii, artisti, organizatori de evenimente si persoane private. Pentru fiecare antreprenor care are o afacere deschisa publicului, este important sa atraga atentia potentialilor clienti, sa iasa in evidenta fata de concurenta si sa atraga cat mai multi clienti. Studii recente arata ca una dintre optiunile de publicitate cele mai eficiente si de impact este publicitatea pe ecrane LED inchiriate.

Lasă un răspuns