Sunt multe situatii in care ai putea avea nevoie de servicii de vopsitorie auto. Una dintre acestea este reprezentata de cazul in care masina ta a fost implicata intr-un accident, iar unele elemente de caroserie trebuie sa fie reparate. Si in situatia in care doresti sa faci o schimbare in viata ta, iar metoda pe care ai ales-o este aceea de schimbare a culorii masinii tale. Indiferent de motivul pentru care vrei sa iti vopsesti autoturismul, trebuie sa stii ca procesul nu este deloc unul simplu si poate sa implice eforturi destul de mari.

Tocmai de aceea, este necesar sa te orientezi catre solutii moderne, prin care problema sa se remedieze rapid si cu rezultate cat mai eficiente si longevive. Nitrotherm Spray este un sistem foarte modern pe care doar service-urile de top il utilizeaza si care garanteaza cateva beneficii remarcabile posesorilor de autoturisme. Iata de ce merita sa apelezi si tu la un service care sa iti vopseasca masina utilizand aceasta tehnologie.

Vopsitorie auto: beneficiile sistemului Nitrotherm Spray

Vopsirea caroseriei autoturismului este ultimul pas al procesului de reparatie. Inainte de aplicarea straturilor de vopsea, este necesara efectuarea lucrarilor de tinichigerie auto. Acestea vizeaza crearea unei baze solide pentru vopsea si presupun indreptarea elementelor de caroserie si repararea structurii metalice si de rezistenta a masinii. Se apeleaza la chituire, polish-are si alte tehnici specifice.

Odata creata baza corecta, se poate trece la etapa de vopsitorie auto. Un service modern aplica patru straturi de vopsea: catodica (cu rol protector), primer (cu rol de sustinere), vopsea de culoare si lac de protectie. Acesta din urma joaca un rol deosebit, deoarece ofera certitudinea ca vopseaua va rezista bine in timp si va face fata contactului cu temperaturi extreme, umiditate si alti factori de mediu.

Un service auto modern din Bucuresti, asa cum este Cars Inv, ofera servicii vopsitorie auto pe baza unui sistem de ultima generatie. Este vorba despre sistemul Nitrotherm Spray. Ceea ce transforma acest sistem intr-o varianta atat de eficienta este reprezentata de utilizarea azotului incalzit, in detrimentul aerului comprimat. Beneficiile pe care aceasta tehnologie le ofera atat mecanicilor si service-urilor, cat si posesorilor de autoturisme, sunt remarcabile. Este vorba despre urmatoarele avantaje:

  • rapiditate – vopsirea caroseriei se desfasoara intr-un timp cu 40% mai scurt, atunci cand se apeleaza la Nitrotherm Spray, comparativ cu metodele conventionale;
  • ecologie – inlocuirea aerului comprimat cu azot incalzit genereaza eliberarea unei cantitati inferioare de compusi organici volatili. Este protejata, astfel, sanatatea mecanicilor auto, precum si integritatea mediului inconjurator;
  • calitate – sistemul este unul care garanteaza o aplicare uniforma a straturilor de vopsea, care isi pastreaza aspectul impecabil in timp.
  • costuri reduse – sistemul Nitrotherm Spray, unul revolutionar pentru serviciile de vopsitorie auto, garanteaza si un consum mai mic de materiale. Acest lucru faciliteaza reducerea semnificativa a costurilor pentru posesorii de autoturisme, care isi pot vopsi masina cu un pret mai mic.

Este important de stiut ca nu toate service-urile apeleaza la aceasta tehnologie. Exista, in continuare, foarte multe ateliere in care metodele de lucru folosite raman cele conventionale. Daca vrei sa te bucuri de calitatea rezultatelor garantate de Nitrotherm Spray, apeleaza la Cars Inv!