Uși de interior potrivite pentru casa ta

Ușile reprezintă imaginea casei tale și indiferent de material, ele trebuie sa fie durabile și să aibă un aspect plăcut.  Lemnul este un material viu și bine întreținut, își poate păstra frumusețea timp de câteva decenii. Fiecare model de uși de interior poate conține culori diferite, iar piesele pot varia în mod natural datorită efectului pe care îl crează materialul.

Aspectuos, durabil și elegant, lemnul unei uși de exterior vă va reda proprietatea în toată bogăția. Fie pentru un stil clasic, rustic, contemporan sau modern, lemnul rămâne o alegere de primă clasă indiferent de specie: mahon, pin sau altele. Înainte de a analiza prețul unei uși de exterior sau prețul unei uși de interior, este important să faceți un bilanț al diferitelor materiale care pot compune o ușă.

Tipuri de uși pentru casa ta

Ușă de exterior – În ceea ce privește ușa din față, alegerea nu se face doar la nivelul modelului, ci și la nivelul materialelor, aceasta fiind mai durabilă. Puteți alege o ușă de exterior din materiale diferite, cum ar fi din oțel, aluminiu, compozit (fibră de sticlă), uși din lemn, sticlă sau PVC. Mult mai estetică și mai luminoasă este ușa din sticlă…dar nu numai! Numeroasele tipuri de sticlă existente (simple, duble, blindate sau chiar de antiefracție) oferă un nivel de securitate casei voastre.

Ușă de interior – Ușile interioare sunt prezente în toate casele. Necesare pentru a prezintă intimitate și distanțare între camere, ele garantează, de asemenea, o izolare termică și fonică mai bună. Ușile interioare pot fi fie solide, fie vitrate. Ușile cu geamuri au avantajul de a permite luminii să intre n ncăpere, dar promit mai puțină intimitate și izolație. Pe partea de deschidere, ușile pot fi, de asemenea, cu balama sau glisante, ceea ce face posibilă optimizarea spațiului și conferă originalitate. În ceea ce privește prețul unei uși de interior, acesta depinde în principal de materialul pe care îl alegeți.

Uși de lemn – Lemnul este un material cald în mod natural. Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni izolatori. Poate fi utilizat pentru exterior sau interior, ușa din lemn având multe avantaje:

  • Lemnul are o mare putere izolatoare, atât în ​​ceea ce privește sunetul, cât și caldura. Ușa din lemn este excelentă pentru protejarea împotriva temperaturilor de orice fel.
  • Trebuie să recunoaștem siguranța oferită de ușa din lemn. Poate fi consolidată prin combinarea lemnului cu un material de tip metal, dar trebuie să reținem că există și uși blindate din lemn.
  • Estetica este evident punctul forte al oricărei uși din lemn. Unele, foarte elaborate, superbe conferă eleganță în casa fiecăruia.
  • O ușă de exterior din lemn nu necesită neapărat o întreținere semnificativă.
  • Este disponibilă o gamă largă de forme, stiluri și culori. O alegere și mai largă, cu gamele care combină lemnul cu un alt material pentru o redare a celui mai frumos efect.
  • În cele din urmă, putem spune despre lemn că este ecologic.

Lemnul este materialul potrivit pentru ușile pe care ți le doresti în casa ta. Așa că dacă ar fi să alegi materialul potrivit dintr-o mulțime de materiale, cel mai estetic si mai comun este lemnul, pe care il vei întâlni atât pentru uși de exterior cât și pentru uși de interior.

Devenită un element decorativ în sine, ușa este poarta de acces între exteriorul și interiorul casei dumneavoastră. Contribuie la estetica fațadei și se adaptează stilului de decorare al intrării dumneavoastră. În aluminiu, lemn sau PVC, există o gamă largă de uși de exterior sau uși de interior, variind de la cele mai contemporane la cele mai rustice.

SC M&Beny Company SRL
Usi de interior si exterior din lemn

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns