Laptopuri și Tablete Robuste – Cumpără cele mai eficiente device-uri de pe IDmag.ro!

Planificarea și realizarea unor proiecte de succes se pot realiza pe dispozitive electronice de calitate. Ești în căutarea unor produse inovatoare care să-ți conducă compania la un alt nivel ? Pe IDmag.ro ai la dispoziție laptopuri și tablete robuste,  imprimante desktop și mobile, computere mobile, aplicatoare etichete, smatlockere,  roboți chiar și automatizări industriale.

Atunci când doriți informații despre dispozitive robuste, veți fi bombardați cu tot felul de denumiri și specificații din această industrie. Deși aceste informații sunt esențiale atunci când cumpărați un anume dispozitiv tehnologic, este de asemenea necesar să cunoașteți toate avantajele.

Deși fiecare afacere este diferită, există unele avantaje universale care atrag toate tipurile de industrii. Iată astfel jos este o listă cu primele zece avantaje ale alegerii unui dispozitiv robust.

  1. Cu tabletele în general, unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte reprezintă mobilitatea lor. Acest lucru este deosebit de interesant pentru afacerile hoteliere, cum ar fi restaurante sau baruri. Cu această mobilitate sporită, personalul se poate deplasa confortabil oriunde.
  2. Cu software-ul lor avansat, tabletele robuste au adesea aceeași putere de procesare ca un laptop sau un calculator, dar cu avantajul suplimentar de a fi ușoare și ușor de transportat.

Pentru persoanele care livrează, mobilitatea dispozitivelor robuste le permite să obțină semnături ușor și eficient.

  1. Toată lumea știe libertatea pe care o oferă dispozitivele mobile – nu mai trebuie să stați într-un loc. Vă puteți duce munca oriunde mergeți, fără probleme. Acest lucru, combinat cu celelalte avantaje ale tabletelor, reprezintă alegerea ideală pentru orice angajat.
  2. Deși este adevărat că tabletele rezistente costă mai mult decât tabletele non-robuste, prețul merită pe termen lung. Cercetările au arătat că o tabletă robustă rămâne mai ieftină pe termen lung, chiar dacă primiți gratuit dispozitivul non-robust.
  3. Costul mai mic este că tabletele rezistente nu trebuie reparate sau înlocuite la fel de des. Acestea durează mai mult și sunt mai puțin predispuse la eșec, atât în ​​exterior, cât și în interior. Aceste tablete robuste au fost special concepute și create pentru a rezista ani de zile fără întrerupere.
  4. Ca afacere, acest lucru înseamnă, de asemenea, că există perioade de nefuncționare minime, ceea ce vă economisește bani pe termen lung. Dacă aveți o problemă cu ea, majoritatea furnizorilor de tablete robuste se vor asigura că componentele sunt disponibile timp de mulți ani. Cu tabletele de consum, componentele și software-ul se schimbă complet de îndată ce apare un nou model – acest lucru poate fi costisitor de reparat.
  5. Unul dintre aceste avantaje este caracteristica de lizibilitate a soarelui. Tabletele rezistente vin cu multe caracteristici la îndemână, care le fac mai confortabile și mai ușor de utilizat.
  6. Citirea la lumina soarelui reduce strălucirea ecranului, permițând utilizatorului să citească ecranul chiar și cu soarele strălucind direct pe el. Este perfect pentru șoferii de livrare sau lucrătorii de pe șantierele de construcții.

Tabletele și laptop-urile sunt concepute special pentru afacerea și pentru nevoile dumneavoastră. De exemplu, unele tablete robuste ar putea avea nevoie să se concentreze mai mult pe apă și praf. În timp ce alții trebuie să se concentreze mai mult pe căzături și temperaturi extreme.

Rezistență la temperatură

Un fapt mai puțin cunoscut despre dispozitivele robuste este că pot rezista la climă mai puțin favorabilă. De exemplu, dacă angajații lucrează în depozite calde sau congelatoare, tabletele lor nu vor înceta să funcționeze. Avantajul alegerii unei tablete rezistente este că va fi perfectă pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Acesta este un mare beneficiu pentru utilizarea unei tablete robuste, deoarece multe dispozitive de consum se opresc complet la temperaturi extreme. După cum veți vedea, majoritatea beneficiilor tabletelor rezistente constă în reducerea timpilor de nefuncționare și în îmbunătățirea serviciului pentru clienți. În cele din urmă, acest lucru contribuie la venitul și moralul lucrătorilor.

Un accent pe continuitate

Cu tabletele pentru consumatori, noile actualizări și modele noi sunt lansate în fiecare an. Poate fi dificil să rămâi concentrat pe un singur design. Când vine vorba de afaceri, acest tip de schimbare în design și funcții poate duce la nefuncționări pentru personal.

Vestea bună este că tabletele rezistente se concentrează direct pe longevitate. Aceasta înseamnă că tabletele rezistente vor continua să funcționeze la fel pe tot parcursul vieții. Dacă există actualizări, este disponibilă și asistență, ceea ce tabletele de consum nu oferă. Dacă afacerea dumneavoastră se concentrează pe continuitate, în special cu programele pe care le utilizați, o tabletă robustă este alegerea perfectă.

Îmbunătățește productivitatea angajaților

Când dispozitivele eșuează, timpul de nefuncționare al angajaților este inevitabil. Cu dispozitivele robuste, șansele de eșec sunt minime, permițând personalului dumneavoastră să rămână productiv.Un alt aspect al eșecului dispozitivului este impactul asupra moralului. Când o tabletă sau computer nu funcționează bine, poate să înceapa să afecteze angajații și lucrătorii.

Sperăm că acest lucru v-a încurajat să profitați din plin de beneficiile tabletei rezistente. Dacă intenționați să obțineți o tabletă robustă pentru echipa dumneavoastră, atunci veți beneficia cu siguranță de toate aceste beneficii pe idmag.ro.

 

Suport Vânzări:

Tel: +4 0728 008 881
Email: [email protected]

Suport Tehnic:

Tel: +40 729 860 000
Email: [email protected]

Lasă un răspuns