Print-ul crocodil, un trend sustinut in materie de genti pentru dama

In alergarea constanta dupa produse care sa se asocieze cu succes trendurilor de astazi, ca femeie poti obosi. Nu e usor sa fii mereu chic, mai ales cand moda e asa schimbatoare. Desigur, nu e nici imposibil, mai ales cand sustinerea ti-o ofera producatori autohtoni, cu marfa consacrata si de calitate.

La capitolul genti, orice femeie stie ca fiecare achizitie reprezinta o completare a colectiei si nicidecum una in plus. Niciodata o geanta nu va fi in plus. Exista un moment potrivit si o tinuta potrivita pentru fiecare, chiar daca unele modele pot fi purtate aproape zilnic, pe cand altele vin cu pretentii pe partea de stil, de cromatica, etc.

Un trend care, desi a ocupat podiumurile si in anii trecuti, ramanand un interes pentru publicul feminin, se refera la gentile cu print crocodil. Este adevarat ca e un stil usor atipic, deosebit, insa este inedit si poate oferi tinutelor plusul necesar pentru a iesi frumos in evidenta.

Astfel de genti sunt ideale pentru femeile puternice, pentru cele care au personalitate. Se gasesc in modele intersante in catalogul magazinului ZEVO, un brand autohton ce a cucerit atentia femeilor.

Print-ul crocodil, un trend interesant in materie de genti

Un astfel de articol este valoros mai ales prin echilibrul de stil, fiind o imbinare interesanta intre nevoia practica de a purta o geanta si cea de a fi chic, de a aduce tinutei o completare inedita.

Desigur ca numai in masura in care are la baza calitatea va reusi sa ofere outfit-urilor abordate efectul asteptat. In acest sens, iata de ce vei prefera o geanta semnata ZEVO ca o completare a garderobei tale in anul 2020.

O gasesti in modele si culori variate

In functie de preferintele personale, poti alege o geanta cu print crocodil in dimensiunea cu care te impaci cel mai bine, dar si in culoarea pe care o poti asocia cel mai usor la tinutele tale. Pe umar sau de mana, o astfel de geanta te ajuta sa iti propulsezi fiecare aparitie in centrul atentiei, intr-un sens pozitiv.

Calitate si design elegant

La Zevo, fiecare geanta spune o poveste. Acestea vorbesc atat prin calitatea ce o denota materialele folosite la confectionarea lor, cat si prin design-ul ce il inglobeaza. Spre exemplu gentile cu print de crocodit, confectionate din piele naturala, de vitel, vorbesc despre rezistenta in timp, dar si despre eleganta ce ar trebui sa caracterizeze orice astfel de articol feminin.

Completate de curea pentru umar reglabila, cu catarame sau alte accesorii de asemenea calitative si o compartimentare inteligenta, astfel de genti devin un must have pe buna dreptate.

Daca stii sa apreciezi un articol de valoare, in acest caz o geanta de calitate, atunci stii si cum sa dai viata tinutelor tale. Inainte de a te grabi sa faci o alegere pe fuga, doar pentru ai nevoie de o geanta, descopera modelele cu print crocodil pe care le-a pregatit magazinul online Zevo si lasa-te inspirata de sugestiile interesante cu care te intampina.

Un comentariu la „Print-ul crocodil, un trend sustinut in materie de genti pentru dama”

Lasă un răspuns