Dă strălucire încăperii cu corpuri de iluminat de pe Luminarium.ro

Probabil foarte multe persoane şi-ar rezolva problema corpurilor de iluminat foarte simplu cu o lustră, câteva lămpi şi două sau trei veioze. Lumina are un rol la fel de important precum culorile: ne influențează starea de spirit, ne poate afecta sau ajuta vederea și poate schimba radical atmosfera din locuință.

Descoperă o gamă premium variată de corpuri de iluminat începând de la lămpi de tavan, candelabre, aplice pentru perete şi multe altele. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă faptul că-ți produc luminozitate într-o încăpere aduc un plus de stil şi de finețe casei. Personalizează-ți locuința în stilul care te reprezintă cel mai mult şi dă-ți frâu liber imaginației.

Alegerea acestora este mai mult decât un aspect practic, așadar, cu cât ai mai mult control asupra iluminatului ales, cu atât mai bine. Având un design modern, noile corpuri de iluminat pot să confere casei tale un aer magic pentru petreceri, sau folosește-le pentru ați schimba starea de spirit.

Plasând strategic corpurile de iluminat ai posibilitatea de a crea zone vizibile şi invizibile. Spre exemplu, daca ai un perete cu tablouri frumoase sau poze cu familia şi vrei să le pui în valoare, poți plasa două aplice de perete în stânga şi în dreapta lor pentru a indica subtil un spațiu rezervat artei şi frumosului.

Cum să alegi cele mai bune corpuri de iluminat

Spațiul în care îți petreci majoritatea timpului trebuie să fie gândit după nevoile tale, să îți facă plăcere de fiecare dată când îți petreci timpul acolo şi bineînțeles, trebuie să îți ofere tot confortul din lume. Dar cel mai important trebuie să simți că este personal, că este al tău.

Când se face o alegere în privința corpurilor de iluminat potrivite, câteva direcții de care este bine să ții cont de fiecare dată fac referire la încăperea pentru care este nevoie de lumină suplimentară, tipul corpului de iluminat (suspendat, pentru masă sau pupitru, pentru podea, etc.) și designul care poate fi modern, clasic sau vintage.

Lămpile vintage își vor găsi locul într-o sufragerie decorată în stil clasic, cele minimaliste, cu aspect futurist într-un apartament modern, iar felinarele de perete, în fața unei uși elegante la intrarea în locuință.

Înainte de a alege corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare încăpere, trebuie să aveți în vedere ce fel de activități se desfăşoară fregvent acolo. Un singur corp de iluminat nu este suficient pentru bucătărie, birou sau chiar sufragerie, mai ales dacă este amplasat în mijlocul încăperii, deoarece unele colțuri ale camerei pot rămâne neiluminate. Spre exemplu în living obțiunile sunt nenumărate și este indicat să instalezi mai mult de unul sau două corpuri de iluminat.

Pentru bucătărie sitemele de iluminat pentru blaturi, lămpile suspendate, lămpile de plafon și spoturile luminoase se află pe lista recomandărilor pentru acest tip de spațiu. Pentru birou alegerile ideale ar putea fi lămpile de masă clasice, spoturile luminoase și lămpile de podea flexibile, care pot fi orientate către zona de lucru.

Lustrele, candelabrele, plafonierele sunt principalele corpuri așezate pe tavan în orice cameră. Aceasta reprezintă sursa de lumină principală a încăperilor. Candelabrele sunt corpuri de iluminat de dimensiuni mari, folosite pentru a da un plus de eleganță camerelor în special livinguri sau holuri.

Luminarium.ro îți pune la dispoziție o varietare de corpuri de iluminat

În ceea ce privește design-ul interior modern, lucrurile sunt mult mai simple, dar și posibilitățile mult mai diverse. Acum nu trebuie să redirecționăm într-un fel anume lumina naturală, și doar să alegem corpurile de iluminat potrivite și la ce unghi să cadă lumina. Iar pentru asta, luminarium.ro vă stă la dispoziție cu diverse modele de corpuri de iluminat.

După ce mi-am achiziționat modelul “Lunar dance 2” am putut observa o îmbunătățire atât în estetica încăperii, cât şi în starea mea de spirit. Modelul acesta se remarcă prin design-ul deosebit, dimensiunea şi forma care creaza o atmosferă placută, sofisticată şi confortabilă şi care încântă de la prima vedere.

Un alt model foarte interesant şi inovativ este “Mezza Luna Piantana”. Datorită materialului de bună calitate şi aspectului extravagant este perfectă pentru o încăpere de azi sau una de arta. Poate ajuta la scoaterea în evidență a unui obiect, a unui tablou sau poate deveni chiar o parte importantă a tabloului în sine.

CONTACT

Lasă un răspuns