Profesioniști în rașchetare parchet / recondiționare parchet

raschetare parchet

Mulți proprietari preferă parchetul din panouri atunci când aleg un material pentru pardoseală. Arată frumos, nu necesită întreținere complexă și este mai ieftin de instalat decât parchetul bloc. Cu toate acestea, rentabilitatea și instalarea rapidă se transformă adesea în necesitatea de reparații și restaurări. Însă nu trebuie să-ți faci probleme, deoarece există profesioniști care execută lucrări de raschetare parchet / recondiționare parchet.

Experiența solidă și profesionalismul ridicat al angajaților sunt o garanție că vor face față cu succes oricărei sarcini. Primul lucru pe care trebuie să îl facă un specialist, este să evalueze starea parchetului și ce anume trebuie făcut pentru restaurarea lui.

În unele cazuri, este necesar ca parchetul să fie recondiționat și să îi fie eliminate scârțâielile  neplăcute care se aud la mersul pe podea.  În cazul scârțâielilor este suficient doar să se identifice cauza problemei și să se strângă parchetul cu elemente de fixare suplimentare.

Totuși, în unele cazuri există și situații mai grave când este necesară restaurarea întregului parchet de pe un întreg etaj, în urma căreia bucățile de parchet uzate sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Aceasta este o muncă dificilă și ar trebui să ai încredere numai în specialiști cu înaltă calificare.

La reconstruirea podelei, fiecare placă îndepărtată este marcată astfel încât, ulterior să poată fi înlocuită fără probleme. Drept urmare, parchetul arată ca nou. Pentru a elimina scârțâitul, se pot utiliza adezivi și etanșanți de înaltă calitate, cu care fiecare placă este prelucrată înainte de instalare.

Restaurarea parchetului este un complex de lucrări privind eliminarea defectelor vechii pardoseli, refacerea aspectului și funcționalității sale originale. Este ieftin să repari o podea din lemn și este mult mai profitabilă decât înlocuirea acesteia. Rașchetarea parchetului este o tehnică specială cu ajutorul căreia poți sublinia în mod clar frumusețea naturală a lemnului.

Lasă un răspuns