Placi policarbonat celular – avantaje

Placi policarbonat celular – avantaje

 

Placile de policarbonat sunt materiale care atrag din ce în ce mai multe persoane atunci când vor sa acopere o terasa sau o veranda sau când vor sa se bucure de cea mai agreabila casa. 

Placile de policarbonat sunt de doua ori mai lejere decât sticla si de 250 de ori mai rezistente în acelasi timp. Se folosesc deci din ce in ce mai mult pentru a înlocui sticla, având o multime de avantaje. Si se gasesc la cel mai bun pret la un depozit online de materiale de constructii

Placi de policarbonat – avantaje. 

Sunt foarte usor de instalat. Se pot pune deci deasupra unei terase, deasupra unui garaj sau chiar deasupra unei piscine. 

Printre avantajele sale se pot aminti si rezistenta sa la socuri si la razele UV. În acest fel, instalarea sa este una extrem de usoara. Un acoperis din placi policarbonat poate sa fie adoptat deci foarte usor. Te va ajuta în acelasi timp sa te bucuri de lumina naturala si sa te bucuri de un plus de confort în acelasi timp. Jocurile de lumina sunt foarte placute si in plus, poate ajuta si la scaderea costurilor energetice.

Alege placile policarbonat pentru rezistenta lor. Policarbonatul este un material relativ ieftin în comparatie cu sticla de aceeasi grosime si dimensiune. Poate suporta socurile, dar si variatiile de temperatura. Poate dura deci foarte multi ani fara sa se altereze. Reprezinta deci o excelenta alegere pentru a amenaja asa cum vrei casa. Poate înlocui deci cu succes solutiile care nu sunt atât de perene, deoarece nu necesita schimbari atât de dese. Este deci o excelenta alternativa.

Placile tip policarbonat celular sunt o solutie extrem de accesibila. Asta mai ales daca facem comparatie cu un acoperis din sticla. 

Lejere si rigide în acelasi timp, etanse si foarte simplu de decupat, placile de policarbonat sunt ideale si pentru adaposturile din gradina, pentru sere sau pentru pergole. Placile de policarbonat sunt acccesibile la un pret foarte interesant. Poti sa le instalezi si tu si sa faci astfel economii. Este foarte usor de adoptat pentru micile suprafete care au nevoie de un acoperis de calitate.

Pentru a i se pastra însa caracteristicile, este necesar sa se curete placile în mod regulat. Intretinerea lor este însa destul de simpla. Spalarea lor cu apa îti va permite deci sa te bucuri de o lumina de calitate. 

In plus, policarbonatul este un excelent izolant, chiar mai bun decât sticla. Si este foarte rezistent la socuri deci nu se va crapa ca si sticla. Si cum sunt mai multe variante, cu cât placile vor fi mai groase, cu atât acestea vor fi mai rezistente. 

Lasă un răspuns