Spatiu pentru livingul tau cu un coltar extensibil

coltar extensibil

Spatiul in zona de living este un aspect pe care se pune foarte mult accent din mai multe considerente. Oamenii isi doresc sa poata traversa camera fara dificultati, iar familiile cu copii, isi doresc ca pe langa un coltar extensibil amplasat in living, cei mici sa se poata juca in voie.

O astfel de piese de mobilier este versatila si foarte indragita de oameni. Desi poate parea un cliseu mentinut pe parcursul multor ani, un coltar in living este in continuare un trend. Aspectul placut si faptul ca scoate in evidenta modul de decorare al camerei sunt printre principalele avantaje care il transforma intr-o piesa „must have”.

Coltarele care au in componenta lor functia de extensie ofera si o dubla utilizare. Este perfect pentru a va petrece timpul liber alaturi de cei dragi la un film, dar si folositor atunci cand aveti nevoie de un spatiu pentru odihna. Practic, aceste aspecte stau la baza motivelor pentru care oamenii aleg in continuare coltarele pentru locuinta lor.

Miscarea prin care se actioneaza extensia este foarte simpla si rapida. Nu sunt necesare doua persoane pentru a transforma coltarul intr-un adevarat pat matrimonial. Dupa utilizarea acestuia, poate fi adus la fel de usor in forma de coltar si va puteti bucura in continuare de spatiu.

Tapiteria unui coltar extensibil

Pentru ingrijirea pieselor de mobilier, inclusiv a canapelelor si coltarelor, s-au inventat diverse produse. Unele dintre acestea lasa mobila deosebit de stralucitoare, oferindu-le un luciu aparte, iar cele pentru materiale textile scot chiar si petele imposibile.

Tapiteria aleasa pentru un coltar extensibil este foarte relevanta pentru mentinerea aspectului in timp. Aceasta trebuie sa fie de o calitate superioara, usor de curatat si intretinut si groasa. Unele persoane aleg pielea ecologica pentru a tapita coltarele pentru ca este foarte usor de intretinut. Cu o timpla taponare se pot sterge lichidele, iar riscul de a ramane patat este foarte mic.

In cazul in care in locuinta dumneavoastra aveti si animale de companie, cel mai bine ar fi sa evitati aceasta tapiterie. Chiar si pielea naturala este sensibila in fata gherutelor de pisica. Indicat, in astfel de circumstante, ar fi sa optati pentru o stofa clasica groasa. Pe langa faptul ca nu va fi la fel de afectata de convietuirea cu fiintele necuvantatoare, este si ea usor de curatat. De regula, marea majoritate a tapieriilor din materiale textile se curata cu o laveta usor umezita si putin detergent.

Etapa finala este cea mai distractiva parte! Accesorizeaza-ti coltarul extensibil!

Daca ati optat pentru un coltar de culoare neutra, atunci de ce sa nu introduceti o textura cu blana si perne cu multe detalii brodate. In schimb, daca ati optat pentru o nuanta mai indrazneata pentru coltar, alegeti acea culoare pentru covor si accesorii pentru a adauga profunzime schemei de decorare.

Scopul vostru este sa va asigurati ca toate accesoriile folosite functioneaza impreuna pentru a transforma incaperea exact asa cum va doriti.

Intra pe Dumonde Sibiu pentru a analiza o gama completa de mobilier de inalta calitate la preturi de producator!

Lasă un răspuns