Cum să ne protejăm afacerea de furturi

Sunt foarte multe persoane cărora nu le place munca cinstită, iar de aceea, ei aleg să recurgă la niște metode mai puțin ortodoxe pentru a face bani. Nu am fost și nu o să fiu niciodată de acord cu modul în care aceștia își câștigă existența, nu pentru că legea nu le permite să facă asta, dar mă gândesc la oamenii care sunt victimele lor și nu aș vrea să mă pun pentru nicio secundă în locul lor. Este incredibil cât de ușor se poate spulbera un vis și cum toată munca prestată pentru o perioadă lungă de timp se poate duce la vale în câteva minute, hoții recurg la niște metode de a fura foarte rapide, iar ei pot deveni posesori ai unor sume mari de bani într-un timp foarte scurt. Deși nu este normal să trăim mereu cu frica de a fi furați, atunci când situația o cere, trebuie să căutăm cele mai bune soluții pentru a ne proteja afacerea.

Pe lângă obișnuitele alarme și camere de filmare ce sunt folosite de fiecare antreprenor, este indicat să achiziționăm și niște grilaje metalice pe care să le instalăm în spațiul nostru comercial. Acestea le pun mari probleme hoților și de cele mai multe ori îi fac pe aceștia să renunțe la ideea de a prădui produsele oferite de noi pentru publicul nostru țintă. Cel mai bun exemplu în acest sens vine chiar din lumea virtuală: trebuie să ne gândim că acel grilaj metalic ține rolul unui antivirus din lumea virtuală ce nu le da voie hackerilor să ne strice munca. Aceste materiale de protecție pot fi de mai multe feluri, atât mobile, cât și fixe, automatizate sau fixe, este important să le alegem pe cele mai potrivite pentru nevoile noastre.

În mall-urile pe care le frecventez, văd foarte des astfel de grilaje. S-a dovedit de-a lungul timpului că afaceriștii ce au ales să se protejeze cu astfel de materiale ce îi țin departe pe cei care se ocupă cu furturile au scăpat de acțiunea acestora și și-au putut continua bunul mers al afacerilor fără să suporte cheltuieli “neprevăzute” de acest fel. Nu am cochetat niciodată cu o afacere care să dispună de un spațiu comercial, dar dacă o să fiu pus în această situație o să fiu clar foarte prudent cu tot ceea ce ține de siguranța acestui spațiu, dar și de siguranța angajaților mei.

Când vine vorba de producătorul de la care putem achiziționa astfel de materiale de protecție, este indicat să ne interesăm foarte în detaliu despre produsele oferite de ei, dar și să ascultăm ceea ce au foștii clienți de spus despre aceștia. M-am interesat puțin pe marginea acestui aspect și am aflat că cei de la Nyos au o istorie bogată în acest domeniu și sunt recomandați de clietii lor. Cei care s-au protejat cu produse de calitate concepute de firme cu o istorie bogată și cu o linie de producție de calitate au scăpat de neplăcerea de a fi vandalizati sau furați și și-au putut continua munca fără astfel de probleme.

Lasă un răspuns