Suntem deja in Noiembrie, iar temperaturile vor continua sa scada. Daca aveti o garderoba completa, fiecare schimbare de sezon este un moment asteptat in care puteti purta tinutele preferate din sezonul toamna-iarna. In 2020, paltoanele raman la moda si sunt potrivite atat pentru plimbarile in parc, cat si pentru a fi purtate in fiecare zi pana la locul de munca.

In fiecare toamna ne punem aceeasi intrebare ”Ce palton sa port in acest sezon?”. Anul acesta avem mai multe variante pentru ca LizzetStore.ro a lansat o multime de modele de paltoane marimi mari, articole vestimentare din materiale de calitate si la preturi accesibile. In cazul acestor produse nu platim brandul, asa cum ne-am obisnuit sa facem in magazinele din mall-uri, ci platim un material de calitate si un articol vestimentar rezistent si elegant.

paltoane marimi mari

Pentru a fi sigure ca nu duceti lipsa de paltoane dama in sezonul rece al anului 2020, urmariti magazinele voastre preferate si completati-va garderoba atunci cand preturile sunt avantajoase. In aceasta perioada, LizzetStore.ro vine cu cele mai bune oferte la paltoane, oferte pe care nu trebuie sa le pierdeti.

Lizzet – Reduceri la paltoane dama in perioada 6-26 Noiembrie

In perioada 6-26 Noiembrie este Black Friday la LizzetStore.ro. Brandul romanesc va prezinta doar articole vestimentare de calitate superioara, asa cum a facut inca de la lansare, la preturi reduse cu pana la 70%. Este cel mai bun moment pentru a va pregati garderoba pentru sezonul rece care urmeaza.

Iarna 2020 nu va fi un anotimp prietenos, ca in anii trecuti. Zilele reci isi fac deja simtita prezenta, aspect care trebuie sa ne dea de gandit si din punct de vedere vestimentar. Aveti suficiente tinute pentru sezonul rece? Daca raspunsul este ”nu”, acum este momentul in care va puteti completa garderoba.

Palton cu catarama, alb – redus de la 729 lei la 399 lei

paltoane dama

Acest palton superb se bucura de o reducere semnificativa in aceasta perioada. Astfel, de la pretul de 729 de lei, in perioada 6-26 Noiembrie paltonul poate fi al dumneavoastra pentru doar 399 de lei.

Aceasta nu este singura reducere, toate articolele din aceasta categorie au fost reduse considerabil. Asadar, doamnele si domnisoarele care nu s-au pregatit deja pentru sezonul rece au de unde alege. Toate paltoanele sunt din materiale calitative, sunt croite cu pasiune si se aseaza minunat pe corpul vostru.

Accesati magazinul online LizzetStore.ro in aceasta perioada si bucurati-va de cumparaturi la preturi avantajoase! Anuntati-va si prietenele de aceste reduceri si intrati in posesia unor tinute calitative si elegante la cele mai bune preturi.

Lizzet este un producator din Romania de articole vestimentare pentru femei care si-a obisnuit clientela cu materiale de inalta calitate.