Text argumentativ despre importanta fotografiilor

Cerinta: Scrie un text argumentativ despre importanta fotografiilor.

O fotografie este singurul mod de a opri timpul in loc. Totodata, fotografia este singura modalitate de a tipari unele momente, momente ce se vor transforma in amintiri peste un timp.

In primul rand, o fotografie poate exprima mult mai usor unele sentimente, trairi, emotii decat ce poate exprima cuvantul. Ce vreau sa spun prin asta spune si un citat celebru ce suna cam asa: ”O imagine face cat 1000 de cuvinte”. Astazi, ne-ar fi foarte greu fara imagini.

Lipsa fotografiilor ar fi ca lipsa petei de culoare din vietile noastre. Este aproape imposibil sa ne imaginam cum ar fi aratat viata noastra atunci cand fotografia era doar o necunoscuta. Fara imagini internetul nici nu ar mia fi, sau daca ar fi, ar fi foarte sec si lipsit de culoare si emotii. Sa ne imaginam un internet fara FaceBook, Instagram sau alte retele de socializare care nu ar putea activa fara fotografii.

Consider ca, desi poate fi folosita in foarte multe moduri pozitive, imaginea a devenit in ultimii ani, odata cu ascensiunea FaceBook, doar o modalitate de a face like-uri.

In al doilea rand, fotografia aduce anumite emotii celui ce o priveste. Sigur ca trebuie luate in calcul si calitatea imaginii, dar si obiectul surprins. Sa faci o fotografie proasta e ca si cum ai spune despre cineva ca a cantat fals sau ai asculta muzica fara a intelege versurile.

Fotografia constituie astazi o realitate culturala, estetica si economica, cu implicatii in viata noastra.

In concluzie, fotografia ocupa un loc important in viata noastra chiar daca multi nu observam beneficiile ei.

text argumentativ despre importanta fotografiilor

Speram ca acest text argumentativ despre importanta fotografiilor sa va fie de folos!

Lasă un răspuns