Chiar dacă vara acestui an tocmai s-a terminat, nu înseamnă că s-au terminat și concediile. Când o parte dintre noi revin la muncă, alții abia își caută destinații de vacanță. Este cunoscut deja faptul că anumite sejururi au prețuri mult mai bune cu câteva luni înainte de perioada de vacanță, așadar, cei organizați cărora le place să aibă totul planificat, dau buzna pe site-urile de specialitate din domeniul turismului pentru a închiria diferite hoteluri cu toate cele necesare incluse. Și pentru că vine iarna, iar românilor nu prea le place frigul, cele mai căutate stațiuni sunt în anumite destinații de vacanță unde este mereu cald, iar în topul preferințelor sunt Tenerife, Goa și Republica Dominicana care au niște prețuri accesibile dacă sunt achiziționate din timp.

Sunt preferate pentru plajele lor curate și pline de lux, pentru peisajele nemaipomenite în care se pot realiza cele mai frumoase fotografii, dar și pentru modul în care sunt tratați turiștii acolo și curățenia de care dau dovadă gazdele. Țările exotice nu mai sunt de câțiva ani buni un moft, ci reprezintă o destinație turistică accesibilă pentru clasele de mijloc care vor să se răsfețe pentru o scurtă perioadă de timp, după multe luni de muncă.

În ultimii ani au devenit la modă și surprizele pentru persoanele dragi de acest gen. Dacă îți dorești ceva ieșit din tipare pentru jumătatea ta, nu îi oferi doar un buchet de flori sau un cadou semnificativ, ci alege să-ți petreci câteva zile de vis într-o astfel de destinație. În astfel de sejururi se petrec cele mai frumoase momente de cuplu, iar majoritatea care pleacă iubit și iubită se întorc ca o familie, sot și soție. Unde îți poți cere jumătatea în căsătorie mai bine decât într-o destinație plină de romantism și lux?

Chiar dacă la un moment dat a părut că pierde foarte mult teren în fața altor destinații turistice, Grecia recuperează rapid din handicap și oferă celor pasionați de turism niște insule frumoase grecești complet unice care reprezintă soluția perfectă pentru o vacanță de vis. Santorini, Lefkada și Kefalonia sunt doar 3 dintre ele preferate de românii noștri dornici de aventură și relaxare. Tradiția lor și plajele sunt doar două criterii care aduc Grecia în topul țărilor preferate de turiști, dar și prețul este pentru buzunarele tuturor. Un sejur de câteva zile în Grecia poate fi foarte plăcut cu doar câteva sute de euro, în timp ce în alte destinații prețul este de câteva ori mai mare, iar diferențele se pot observa doar în numele stațiunilor, nu și în frumusețea lor.

În funcție de gusturile dumneavoastră puteți găsi soluții pentru toate buzunarele. Cel mai important lucru este să căutați din timp și în locuri de încredere. Nu toate site-urile de turism din mediul online oferă cele mai bune soluții, ci doar cele care oferă calitate și sunt pe piață de câțiva ani, mulțumind de-a lungul timpului sute sau chiar mii de turiști.