Am o Skoda Octavia 1.4 benzina la care tin foarte mult. Desi mi-am cumparat o alta masina intre timp, nu ma pot desparti de Skoda mea care nu m-a lasat niciodata la greu. Am facut destul de multi kilometri cu ea, dar trebuie sa recunosc ca am si avut grija sa schimb totul la timp si sa cumpar doar piese auto de calitate de fiecare data.

Provenind dintr-o familie de mecanici, eu urmand aceeasi cale la randul meu, am invatat care este diferenta dintre o piesa de proasta calitate si una rezistenta. Stiu ce inseamna sa te bucuri la o piesa foarte ieftina, dar care se strica in scurt timp, pentru ca am facut si eu aceasta greseala pana sa realizez diferenta.

Obisnuiam sa cumpar piese auto de pe site-uri care nu ofereau nicio incredere, iar cele care ajungeau, pentru ca nu toate magazinele imi livrau ceea ce am cerut, erau din prima catalogate ca fiind de proasta calitate de catre mecanici. Unchiul si tatal meu, amandoi priceputi in domeniul auto si cu afaceri in aceasta nisa, m-au lasat sa experimentez singur pentru ca erau convinsi ca asa invat.

Am terminat si studiile in acest domeniu, iar acolo am invatat despre studiul materialelor, rezistenta acestora la incercari si alte detalii care te pot ajuta sa alegi piese auto de calitate.

De mai bine de 5 ani cumpar piese auto pentru Skoda de pe Dezmembrari-Piese-Auto.ro. Nu este o masina noua si nici nu trebuie sa schimb piese care trebuie sa fie neaparat noi.

O sa va dau si un exemplu. Ultima data mi s-a defectat blocul de semnalizare de la Skoda si nu am fost prins intr-o perioada foarte buna din punct de vedere financiar. Am cautat pe mai multe site-uri, dar unele nu-mi ofereau incredere, iar altele aveau un pret mare pentru acest produs. Singurul magazin nline care m-a multumit a fost Dezmembrari-Piese-Auto.ro. Am primit produsul intr-o stare foarte buna, ca nou, iar pretul a fost exact pe bugetul meu de atunci, redus la maxim.

De ce sa cumperi piese auto din dezmembrari?

Sunt o multime de piese care au un pret mult mai bun in dezmembrari. O sa-mi spuneti ca nu aveti incredere in aceste piese pentru ca nu sunt noi, dar adevarul este ca trebuie sa stiti ce piese pot fi cumparate din dezmembrari si care trebuie sa fie obligatoriu noi.

In functie de modul in care va folositi masina trebuie sa va alegeti si tipul pieselor auto pe care le cumparati. Doriti sa schimbati o piesa la o masina pe care o folositi zilnic si cu care parcurgeti drumuri lungi? In acest caz piesele ar trebui sa fie cat mai calitative si sa alegeti doar acele firme de dezmembrari care ofera si garantie.

Avantaje ale pieselor din dezmembrari:

  • Sunt mai ieftine.
  • Puteti cumpara piese originale.
  • Se potrivesc cu siguranta pe masina voastra.
  • Puteti gasi elemente de caroserie pe culoarea masinii voastre.
  • Puteti negocia pretul acestor piese auto.
  • Vanzatorii sunt usor de verificat.

Intentionez sa-mi cumpar un ceas de bord pentru Skoda pentru ca cei vechi este zgariat si a fost pastruns de praf. Nu as vrea sa-l curat pe cel actual pentru ca este multa munca, iar investitia pentru un ceas de bord nou nu este costisitoare. M-am uitat pe magazinul online al celor de la Materom dezmembrai si am gasit produsul din imaginea de mai jos.

Am mai comandat de la ei si sunt multumit atat de produse, cat si de servicii. Produsul ajunge la mine in cel mai scurt timp, pretul este mai mult decat avantajos (ceasul de bord pentru Skoda din imagine are pretul de 160 lei in momentul scrierii acestui articol) si sunt sigur ca se potriveste pe masina mea.

Magazinul online prezentat are un sistem bazat pe filtre in care fiecare client alege detaliile masinii. In acest mod veti fi redirectionati doar spre piesele potrivite pentru masinile pe care le conduceti. Spre deosebire de dezmembrarile fizice, aici nu puteti fi pacaliti chiar daca nu aveti prea multa pregatire in domeniul auto.

Sunt un sofer care are grija de masina lui si care foloseste doar piese auto de calitate. Masinile pe care le conduc au mereu schimburile efectuate la timp si toate piesele defecte inlocuite. Nu suport ca masina sa produca zgomote care nu sunt normale si vreau sa ma simt intotdeauna in siguranta.