Cu platforma Stailer ai un loc asigurat la salonul tău preferat de înfrumusețare

Iată că se apropie cu pași repezi sărbătorile pascale și deja trebuie să ne pregătim casa pentru musafiri, dar și noi trebuie să arătăm și să ne simțim cât mai bine în pielea noastră. Pe lângă cumpărăturile care sunt nelipsite din orice casă și saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt atât de femei, cât și de bărbați.

Marea problemă apare însă atunci când începem să dăm telefoane peste telefoane ca să găsim și noi un loc liber. Și cum șansele nu sunt prea mari să găsim un loc când ne dorim noi, ne lăsăm la mâna stilistului sau a cosmeticienei, să ne programeze în funcție de agenda ei, iar nouă nu ne rămâne decât să ne modificăm tot programul în acea zi. Ori acest lucru este un caz fericit, pentru că se întâmplă să nu mai găsim absolut nici un loc liber la salon și suntem nevoiți să devenim proprii stiliști.

Pentru aceste situații neplăcute a fost creată platforma online Stailer, o platformă care ne întâmpină cu noi beneficii și avantaje în ceea ce privește industria frumuseții. Această platformă a fost lansată în toamna anului 2020, cu scopul de a ne programa la un salon de înfrumusețare în 2 timpi și 3 mișcări. Asta înseamnă că cei care se programează la un salon cu ajutorul platformei, vor scăpa de acele momente obositoare și pline de nervi de a da telefoane în stânga și în dreapta pentru a găsi un loc liber la un salon.

Platforma Stailer este ca o gură de oxigen pentru cei care se relaxează la un salon, pentru că își pot eficientiza timpul mult mai rapid.

Ce servicii oferă Stailer

Platforma Stailer vine spre publicul larg cu o serie de servicii precum tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, masaj de relaxare, tratamente faciale, tuns și aranjare barbă, cât și make-up profesional în Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași și București.

Mai mult decât atât, această poate fi accesată de toată lumea și este gratuită 100%.  Te poți programa la orice oră din zi sau din noapte pentru că nu ești condiționat de nimic, mai ales că toate programările se fac online.

Tot ce trebuie să faci este să îți faci timp 5 minute, să intri pe platformă să cauți serviciul de care ai nevoie și să te programezi. Mai multe detalii le puteți găși pe platforma online stailer.ro.

Date de contact: [email protected]

Lasă un răspuns